GameMine s novým partnerstvím v České republice rozšiřuje svůj katalog mobilních her na více než 1200 herních možností

Praha 7. června 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

GameMine Inc., vydavatel her se sídlem v USA, oznámil rozšíření svého katalogu mobilních her na českém trhu na více než 1200 herních titulů. Tyto novinky se objevily po ohlášení několika strategických licenčních partnerství, které GameMine zrealizovalo za účelem rozšíření svého katalogu o akční, logické, kasinové, dobrodružné, závodní a arkádové hry.

Často považován za Netflix ve světě mobilních her, GameMine uzavírá partnerství s vydavateli her, aby přinesl přístup k mobilním hrám bez reklam uživatelům napříč střední Evropou, Afrikou, Blízkým východem a jihovýchodní Asií. Díky existujícím partnerstvím společnosti GameMine mají nyní odběratelé širší přístup k diverzifikovanému a neustále se zvětšujícímu katalogu her.

Od svého založení v roce 2017 GameMine agresivně rozšiřuje svůj dosah v nových oblastech za pomoci strategických partnerství a vztahů s velkými a zároveň nezávislými tvůrci her. Se svými nejnovějšími přírůstky v portfoliu se nyní může společnost pochlubit více než 700 HTML5 hrami, které jsou kompatibilní jak s iOS, tak i s Android zařízeními a s více než 500 původními Android hrami.

O GameMine

GameMine je mezinárodní společnost distribuující mobilní hry se sídlem ve Venice Beach v Kalifornii. Se svými pobočkami ve třech zemích se GameMine tým skládá z vývojářů top úrovně, mobilních veteránů, z kterých všichni jsou oddaní vytvářet prémiové produkty a služby z oblasti mobilních her.

Webstránka: https://gamemine.com/

Twitter: https://twitter.com/gamemine_cz

Blog: https://gametime.gamemine.com/

KONTAKT: Tenielle Pereira, Tenielle@GameMine.com