Kryptoburza OKEx zalistovává stable coin USDK vázaný na americký dolar firem OKLink a Prime Trust

Valletta (Malta) 4. června 2019 (PROTEXT/BusinessWire)

OKEx, přední světová kryptosměnárna, dnes oznámila, že nově zalistovala stable coin USDK, token vázaný na americký dolar ve spolupráci se svými strategickými partnery OKLink a Prime Trust. Nový stable coin bude zalistován na obchodní platformě umožňující směnu fiat měn za tokeny (fiat-to-token) (C2C) na burze OKEx proti šesti fiat měnám CNY, VND, GBP, RUB, EUR a TRY, a spot obchodní platformě s 11 obchodovanými páry, které jsou uvedeny níže.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Kompletní zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20190603005420/en/

· BTC/USDK · ETC/USDK · TRX/USDK

· LTC/USDK · BCH/USDK · BSV/USDK

· ETH/USDK · EOS/USDK · USDT/USDK

· OKB/USDK · XRP/USDK

USDK je ERC-20 stable coin vzniklý ve spolupráci s blockchainovou technologickou firmou OKLink a trustovou společností Prime Trust s licencí pro USA. Každý USDK je navázán na 1 americký dolar na speciálním účtu společnosti Prime Trust. S garantovaným poměrem konverze 1:1 mezi USDK a americkým dolarem je jeho peněžní hodnota 100% zaručena. Kromě toho bude auditorská firma poskytovat měsíční reporty, aby byla zajištěna veřejnosti maximální transparentnost.

Na oslavu zalistování spustí společnost OKEx spolu s firmou OKLink dvoudenní kampaň, ve které nabízí exkluzivně 1% konverzní prémii uživatelům OKEx. Během propagačního období mohou uživatelé konvertovat USDT na USDK ve speciálním poměru 1 až 1.01.

„Jsme velmi rádi, že jsme USDK zalistovali. S podporou nového stable coinu jsme o krok dál k posílení nové ekonomiky na bázi blockchainu a podpoře finanční inkluze prostřednictvím odstranění zbytečných mezičlánků,“ řekl Andy Cheung, provozní ředitel společnosti OKEx. „Chápeme problémy auditování třetích stran. Ale s uvedením tohoto nového kompliantního stable coinu doufáme, že poskytneme našim uživatelům bezpečné a spolehlivé obchodní zkušenosti díky vysoké transparentnosti a pravidelnému auditu. Do budoucna se těšíme na začlenění USDK do decentralizovanějších aplikací v rámci ekosystému OKEx.“

Další informace o USDK

O společnosti OKEx

OKEx je přední světová burza digitálních aktiv se sídlem na Maltě, která nabízí kompletní služby pro obchodování s digitálními aktivy, jako je obchodování s tokeny, termínovanými obchody, deriváty perpetual swap a tracker indexy globálním obchodníkům s blockchainovou technologií. V současné době burza nabízí více než 400 párů tokenů a termínovaných obchodů, díky nimž mohou uživatelé optimalizovat své strategie. Tato platforma poskytuje bezpečné, spolehlivé a stabilní prostředí pro obchodování s digitálními produkty a slouží milionům zákazníků z více než 200 zemí a regionů.

Zdrojovou zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190603005420/en/

Kontakty:

Jennifer Chow

Email: Jennifer.chow@okex.com

Vivien Choi

Email: Vivien.choi@okex.com

Zdroj: OKEx

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova Malta-burzy-OKEx