"Bezešvé pájení" - Společnost LONGi oznámila novou patentovanou technologii zapouzdření modulů

Si-an (Čína) 1. června 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Bezešvé pájení

Společnost LONGi Solar dnes oznámila, že vyvinula technologii "bezešvého pájení", která zcela eliminuje mezeru mezi články a zvyšuje efektivitu solárních panelů. Tato technologie je plánována pro sériovou výrobu ve 2. pololetí roku 2019. Podle testu TÜV SÜD ze dne 30. května má technologie "bezešvého pájení" v kombinaci s inovativním designem modulů potenciál k tomu, aby dosáhla rekordního výkonu 500 Wp PERC modulu společnosti LONGi Solar.

Technologie "bezešvého pájení" využívá pájecí pásku pro dosažení "plošného propojení" článku, což zcela eliminuje typickou mezeru o šířce 2 mm mezi články a zvyšuje tak efektivitu při současném snížení nákladů na provoz a údržbu modulu. Tato technologie je dokonale kompatibilní se stávajícími postupy a zařízeními pro zapouzdření modulů. Má vysokou zralost a stabilitu při masové výrobě, také kapacita je snadno škálovatelná. Kromě toho má "bezešvé pájení" dobrou technickou kompatibilitu, která integruje monokrystalické křemíkové plátky M6, tenké křemíkové plátky, pájecí drát a reflexní pásku.

Technologie fotovoltaických modulů nepřetržitě sleduje rozvoj vysoké účinnosti a spolu s vysokým výkonem je klíčovým faktorem pro snížení nákladů na energii (LCOE). Společnost LONGi provedla výzkum v oblasti duševního vlastnictví pro technologii "bezešvého pájení" a zažádala o řadu souvisejících patentů. Uvedení této technologie na trh představuje nový krok v inovacích modulů společnosti LONGi. LONGi bude i nadále investovat do solárních technologií pro podporu širšího spektra fotovoltaických aplikací ve světě.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/895690/LONGi_Solar_Seamless_Soldering.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/781516/LONGi_Solar_Logo.jpg

KONTAKT: Ted Yang, +86-15388637121