Solera Holdings oznamuje, že Jeffrey R. Tarr se stává novým generálním ředitelem

Westlake (Texas) 29. května 2019 (PROTEXT/BusinessWire)

Jeffrey R. Tarr, nově oznámený generální ředitel společnosti Solera Holdings

Tarrovy rozsáhlé zkušenosti s vedením společností zaměřených na datové a technologické služby zahájí novou fázi růstu

Společnost Solera Holdings, Inc. (dále jen "Solera"), přední světová společnost v odvětví řešení správy dat a softwaru jako služeb (SaaS) pro automobilový průmysl a pojišťovnictví, dnes oznámila, že Jeff Tarr nastupuje do společnosti jako její manažer a nový generální ředitel. Tarr, který ve společnosti Solera nahradí na pozici generálního ředitele Tonyho Aquilu, povede společnost do další fáze růstu.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Úplnou verzi zprávy najdete zde: https://www.businesswire.com/news/home/20190528005674/en/

Tarr má dvacet let zkušeností s vedením společností poskytujících datové a technologické služby ve více odvětvích. Nedávno působil jako generální ředitel a prezident společnosti DigitalGlobe, Inc., kde řídil zavádění inovativních produktů využívajících umělou inteligenci a další nové technologie. Vstupem na nové trhy téměř ztrojnásobil příjmy společnosti. Před svým působením ve společnosti DigitalGlobe byl Tarr prezidentem a generálním ředitelem společnosti IHS Inc. (nyní IHS Markit Ltd.), kde pomohl transformovat podnik na poskytovatele informací a vhledu s vysokým růstem a vysokým ziskem.

"Díky svým bohatým zkušenostem a svému zaměření na budování vysoce výkonného týmu a kultury usilující o zpřístupnění hodnoty pro zákazníky i akcionáře je Jeff dokonalým lídrem pro tuto další fázi růstu společnosti Solera," řekl Darko Dejanovic, předseda představenstva společnosti Vista a člen představenstva společnosti Solera. "Během Tonyho působení uvedl tým společnosti Solera svou firmu na pozici světového lídra. Společnost Solera je silná a těšíme se, že spolupráce s Jeffem a jeho podpora povedou společnost Solera k novým výšinám."

"Je mi ctí, že jsem se připojil ke společnosti Solera a těším se, že ve spolupráci s týmem budu nadále rozvíjet společnost, investovat do našich produktů a poskytovat zákazníkům a partnerům společnosti Solera špičkové zkušenosti," řekl Jeff Tarr, generální ředitel společnosti Solera. "Společnost Solera již více než 50 let slouží automobilovému průmyslu a pojišťovnictví prostřednictvím dat a softwaru. V rámci ekosystému společnosti Solera dnes probíhá více než 300 milionů transakcí ročně. Díky tomu nemá žádná jiná společnost lepší možnost využívat data a technologie k ochraně aktiv, na kterých jsou lidé závislí v každodenním životě."

Tarr působí v mnoha firemních a filantropických radách. Mimo jiné je členem představenstva společnosti EchoStar Corporation, předsedou představenstva Stanford Graduate School of Business, spolupředsedou představenstva Rady Světového ekonomického fóra o budoucnosti vesmírných technologií, členem představenstva nadace United States Geospatial Intelligence Foundation a členem Rady pro zahraniční vztahy.

O společnosti Solera

Solera je přední světová společnost v odvětví řešení správy dat a softwaru jako služeb (SaaS) pro automobilový průmysl a pojišťovnictví. Společnost Solera působí ve více než 90 zemích na šesti kontinentech. Společnost Solera má více než 235 000 zákazníků a partnerů, včetně mnoha největších amerických a evropských pojišťoven v oblasti P&C (plánování a řízení) a většiny největších světových výrobců vozidel, stejně jako vlád států, finančních institucí, dealerů vozidel, servisů vozidel, záchranných společností a nákupčích a prodejců vozidel. Další informace najdete na stránkách www.solera.com.

Zdrojovou verzi této zprávy najdete na serveru businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190528005674/en/

Kontakt:

Alan Fleischmann

solera@laurelstrategies.com

202-776-7776

Zdroj: Solera Holdings, Inc.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-počítače-internet-služby-personální-software-firmy-Solera Holdings, Inc.

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Služby, cestovní ruch
IT, telekomunikace