Miroslav Pudil ocenil první účast Kühne + Nagel na kongresu EASTLOG

Praha 29. května 2019 (PROTEXT)

Součástí největšího logistického kongresu EASTLOG v Praze byla i prezentace služeb mezinárodní nákladní přepravy od světového logistického lídra Kühne + Nagel. Odborníci na námořní, leteckou, železniční a silniční přepravu z Kühne + Nagel ČR prezentovali na stánku produktové i digitální novinky z oblasti mezikontinentálního zasílatelství, které zákazníkům ulehčují a zrychlují jejich každodenní práci.

„Kolegové z obchodního oddělení vedli mnoho zajímavých a slibných jednání, bojovali o každého potenciálního zákazníka z řad výrobních i obchodních společností a naše produkty představovali účastníkům od rána až do pozdního večera“, hodnotil účast na akci ředitel Kühne + Nagel Miroslav Pudil, a k účasti na kongresu dále dodal: „Podařilo se nám navázat opravdu zajímavé obchodní vazby na jednom místě, kam se sjeli jen skuteční zájemci o logistiku, uznávané osobnosti z oboru a odborníci z celé republiky“. Miroslav Pudil na kongresu EASTLOG, který se konal pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu, zároveň obdržel i jmenování za člena Klubu logistických manažerů ČR (KLM). Společnost Kühne + Nagel se vůbec poprvé za 22 let aktivně objevila na kongresu, ale ředitel Miroslav Pudil již dnes ví, že se chystá i na další ročník EASTLOG 2020.

KONTAKT:

Lenka Křivancová, Marketing & Communications Manager