Lexxus Norton nabízí prohlídku s prvky rozšířené reality

Praha 23. května 2019 (PROTEXT)

Špičkové nemovitosti vyžadují perfektní prezentaci. A představit si, jak lze využít rozhlehlý luxusní penthouse není vůbec snadné. A právě zde přichází na pomoc do detailu propracovaná rozšířená realita. Stačí jen nasadit 3D brýle a namísto bytu bez příček a vybavení procházíme zařízenou kuchyní, obývacím pokojem nebo ložnicí se všemi detaily.

A jak vypadá prohlídka v praxi? V prostoru dokončeném ve standardu „open space“, tedy bez příček a interiérového vybavení si zájemce nasadí 3D brýle a už se pohybuje ve vybaveném prostoru. Prohlídka na místě má tu výhodu, že lze kdykoli „přepínat“ mezi virtuální realitou a výhledy do okolí, osaháním dokončených detailů.

Tuto výjimečnou prohlídku nyní nabízí jedinečný penthouse o rozloze 243 m2 velkoryse pojatá rezidence Hřebenky situovaná na jižním svahu Strahovského kopce. Design rezidence vytvořil italský architekt Sergio Porcellini a design interiéru ukázkových bytů je dílem Magdaleny Hopkins.

„Prodej každého luxusního bytu je jedinečný. Tyto nemovitosti si pořizují lidé, kteří chtějí podtrhnout svůj životní standard a styl. Kromě investičního hlediska jsou zásadní emoce. Prohlídka s prvky rozšířené reality dokáže velmi věrně ukázat, jaké možnosti byt přináší,“ říká Miroslav Šibal, Senior Agent společnosti Lexxus Norton.

LEXXUS Group

LEXXUS nabízí širokou nabídku nových bytů v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Již více než 25 let se specializuje na nové byty a je jejich největším prodejcem v Praze. LEXXUS je oblíbenou volbou náročných klientů, požadujících vysokou kvalitu služeb a nabídky. Do portfolia skupiny LEXXUS Group patří realitní kancelář Lexxus Norton, která se zaměřuje na prodej či pronájem výhradně luxusních, nadstandardních rezidenčních nemovitostí v nejlepších lokalitách Prahy a okolí.

Klíčová slova ČR-byty-stavby-reality

Stavebnictví, bydlení a reality