ITÁLIE: Mezinárodní veletrh fitness RiminiWellness se uskuteční od 30. května do 2. června 2019

Rimini (Itálie) 23. května 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Této fitness, wellness a sportovní akce se zúčastní firmy, delegace a návštěvníci z 80 zemí světa.

Mezi akce, které se v rámci tohoto veletrhu uskuteční, patří den osobních trenérů (Personal Trainer Day) a kongres Business to Business, který pořádá EuropeActive, evropská nezisková organizace v oboru fitness

- V italském Rimini se od 30. května do 2. června na veletrhu RiminiWellness očekává více než 400 firem, které na venkovních i vnitřních výstavních plochách o rozloze 170 tisíc čtverečných metrů, představí své produkty a služby v rámci největšího evropského veletrhu fitness, wellness, sportu, posilování a zdravé výživy.

Na 14. ročníku tohoto veletrhu se letos v RiminiWellness sejde nejvíce zahraničních návštěvníků v historii, a to díky spolupráci s italskou obchodní agenturou (ITA) a díky spouštění programu pro nové firmy ze Španělska, severní Evropy a Perského zálivu. Akce se zúčastní také firmy z Bulharska, Irska, Polska, Tuniska, Ruska, Ukrajiny, Maďarska, České republiky, Portugalska, Turecka a Izraele. Veletrh RiminiWellness pořádá organizace Italian Exhibition Group (IEG) a zúčastní se ho vystavovatelé, delegace a návštěvníci z 80 zemí světa.

V rámci sekce pro odborníky se uskuteční kolem 200 konferencí, schůzek a jednání, 1500 hodin výuky a cvičení a na celém pobřeží Rimini Riviera, které má délku více než 20 km se uskuteční široká paleta akcí, soutěží a oslav.

RiminiWellness se během let stal důležitou akcí pro veřejnost, obchodníky a odborníky, kteří se zde setkávají, aby si představili nové produkty a služby z oboru a dozvěděli se o aktuálních trendech. Město Rimini se stane důležitou křižovatkou obchodu, kultury a řady sportovních disciplín. Obchodníci, kupující, vystavovatelé a novináři z různých částí světa na veletrh dorazí, aby z něj opět udělali skvělou mezinárodní akci pro setkávání firem z oboru.

A v duchu mezinárodního zastoupení ve dnech 30. a 31. května uspořádá evropská nezisková organizace EuropeActive se sídlem v Bruselu akci s názvem "Business to Business Congress", která je zaměřena na podnikatele v oboru fitness. Tohoto kongresu se mimo jiné zúčastní Olga Burkova, ředitelka organizace World Class Russia a v jeho rámci se uskuteční také "Personal Trainer Day (den osobních trenérů)", kterého se zúčastní špičkoví odborníci z oboru, jako jsou Francesco Bertiato, ředitel organizace Wellness Institute, Laura Hoggins jménem organizace WIFA (Women in Fitness Association - Asociace žen ve fitness), což je globální nezisková organizace, která spojuje ženy v oboru fitness a také Alexis Batrakoulis, vítězka ceny 2018 IDEA Personal Trainer of the Year Award (cena IDEA pro osobní trenéry roku) a Igor Castiglia, moderátor a přednášející na těch největších fitness akcích.

Další informace: en.riminiwellness.com

KONTAKT PRO TISK

Tiskový manažer: Marco Forcellini;

Zahraniční tisk: Silvia Giorgi silvia.giorgi@iegexpo.it

+39-0541-744814

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/890857/RiminiWellness_Logo.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/723307/Italian_Exhibition_Group_Logo.jpg