Společnost C.H. Robinson kupuje firmu Dema Service S.p.A. v rámci rozšiřování globálního pokrytí

Amsterodam (Holandsko) 23. května 2019 (PROTEXT/BusinessWire)

Společnost touto akvizicí dále posílí svou divizi pozemní dopravy v Evropě

Společnost C.H. Robinson (burzovní index NASDAQ: CHRW) pokračuje v rozšiřování globálního pokrytí akvizicí společnosti Dema Service S.p.A. (dále jen Dema Service) 22. května 2019. Společnost Dema Service je předním poskytovatelem služeb v oblasti silniční dopravy v Evropě se sídlem v Itálii.

„Akvizice společnosti Dema Service představuje pro společnost C.H. Robinson významný mezník a posílí naše stávající zastoupení v Itálii, která je jedním z největších trhů v oblasti silniční přepravy v Evropě,“ řekl Jeroen Eijsink, prezident evropské divize společnosti C.H. Robinson. „Těšíme se na to, že budeme moci nabídnout zákazníkům společnosti Dema Service kompletní logistické služby, které pomohou jejich dodavatelským řetězcům.“

V roce 2019 jde o druhou akvizici společnosti C.H. Robinson v Evropě. Společnost nedávno koupila speditérskou skupinu Space Cargo, díky které rozšířila své pokrytí ve Španělsku a Kolumbii.

Dema Service je logistická firma v soukromém vlastnictví, která poskytuje služby v oblasti silniční dopravy po celé Evropě. Má sídlo v italském městě Pescara, zaměstnává kolem sta lidí a má tři pobočky v Itálii, Polsku a České republice.

„Jsme velmi rádi, že se připojíme ke společnosti C.H. Robinson, která je jedním z největších poskytovatelů logistických služeb pro třetí strany (3PL) a podpoříme silné zastoupení této firmy v Evropě,“ řekl Mauro de Lellis, spoluzakladatel společnosti Dema Service. „Naše rozsáhlé znalosti místního trhu ve spojení s globální sítí společnosti C.H. Robinson nám umožní, abychom našim zákazníkům poskytovali prvotřídní služby.“

Společnost C.H. Robinson začlení firmu Dema Service do své evropské divize pozemní přepravy a jednotné globální technologické platformy Navisphere.

O společnosti C.H. Robinson

Ve společnosti C.H. Robinson věříme, že zrychlením globálního trhu poháníme světovou ekonomiku. S využitím silných stránek našich lidí, procesů a technologií, pomáháme našim zákazníkům, aby pracovali inteligentněji, ale ne těžce. Jako jeden z největších poskytovatelů logistických služeb (3PL) na světě, nabízíme širokou škálu logistických služeb, zajištění zdrojů čerstvých produktů a řízených služeb pro více než 124 000 zákazníků a 76 aktivních smluvních dopravců prostřednictvím naší globální sítě poboček a více než 15 000 zaměstnanců. Společnost, naše nadace a zaměstnanci každoročně přispívají celé řadě organizací na celém světě.

Společnost C.H. Robinson (CHRW) má centrálu v Eden Prairie v americkém státě Minnesota, a její akcie jsou veřejně obchodovány na elektronické burze cenných papírů NASDAQ od roku 1997. Další informace naleznete na stránkách http://www.chrobinson.com nebo si prohlédněte naše video o firmě.

O společnosti Dema Service

Dema Service je předním poskytovatelem zprostředkovatelských služeb v oblasti nákladní dopravy v Evropě. Poskytuje rovněž speditérské a další logistické služby. Společnost Dema Service byla založena v roce 2004 a má sídlo v italském městě Pescara.

Zdroj: C.H. Robinson

Kontakty:

KONTAKT PRO INVESTORY:

Robert Houghton, vice prezident oddělení vztahů s investory a finanční správy

Email: robert.houghton@chrobinson.com

KONTAKT PRO MÉDIA:

Kristin Marchiafava, ředitelka oddělení vztahů s veřejností

Email: kristin.marchiafava@chrobinson.com

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova Nizozemsko-služby-doprava-C.H. Robinson