STOP SHOP Třebíč nyní nabízí 28 obchodů - po expanzi jde o největší nákupní park pod značkou STOP SHOP společnosti IMMOFINANZ

Třebíč 21. května 2019 (PROTEXT)

Společnost IMMOFINANZ, přední provozovatel nákupních parků ve střední a východní Evropě, právě dokončila expanzi nákupního parku pod maloobchodní značkou STOP SHOP v Třebíči, Česká republika. Po rozšíření má STOP SHOP Třebíč přibližně 21.850 m2 pronajímatelné plochy a všech 28 obchodních jednotek, včetně hypermarketu Kaufland, je plně obsazeno. Portfolio dosavadních národních a nadnárodních nájemců, mezi nimiž jmenujme značky C&A, Deichmann a Decathlon a globální fastfoodový koncept KFC, bylo nyní rozšířeno o tři LPP obchody (značky SINSAY, CROPP & HOUSE), stejně jako o New Yorker, CCC a Orsay.

V rámci této expanze někteří maloobchodníci rozšířili svou prodejní plochu. Například Pepco zvětšilo svou provozovnu na více než 630 m2 a Super Zoo zmodernizovalo svůj prodejní koncept, který pokrývá plochu 380 m2. STOP SHOP Třebíč nabízí také kavárnu, dětské hřiště, bankomat, WIFI připojení zdarma a více než 900 parkovacích míst a díky tomuto rozšíření se stává největším nákupním parkem pod značkou STOP SHOP společnosti IMMOFINANZ.

"V České republice roste síť STOP SHOP několika směry: rozšiřují se stávající plochy nákupních parků díky velmi silné poptávce ze strany maloobchodníků a současně se optimalizuje design a služby pro zvýšení uživatelského komfortu zákazníků. Expanze nákupních ploch v Třebíči byla svým rozsahem největší, maloobchodní plochy zde byly rozšířeny o více než 6.620 m2, což dalo vzniknout deseti novým jednotkám a novému zázemí pro zákazníky. Do Jihomoravského kraje jsme přivedli atraktivní nájemce zavedených značek a poskytujeme také dodatečné servisní zázemí, stejně jako možnosti pro relaxaci,“ říká Tomáš Stařík, Country Manager Operations společnosti IMMOFINANZ pro ČR.

STOP SHOP Třebíč dlouhodobě vykazuje nejvyšší počet návštěvníků v rámci českého portfolia (470.000 návštěv měsíčně). České portfolio zahrnuje v současné době 10 nákupních parků a po dokončení expanze v Třebíči poskytuje téměř 67.000 m2 maloobchodních ploch. Všechny STOP SHOP parky v České republice (v Třebíči, Hranicích na Moravě, Znojmu, Uherském Hradišti, Ústí nad Orlicí, Kladně, Táboře, Příbrami, Rakovníku and Žatci) jsou z technického hlediska plně pronajaté.

Společnost IMMOFINANZ provozuje rostoucí síť STOP SHOP parků v devíti zemích: v České republice, Polsku, Maďarsku, na Slovensku, ve Slovinsku, Rakousku, Rumunsku, Srbsku a Chorvatsku. Jejich celkový počet je v současnosti 80, přičemž na konci prosince 2018 dosahuje celková pronajímatelná plocha 564.000 m2 a míra obsazenosti 98,8 %.

Nákupní parky STOP SHOP nabízejí širokou škálu produktů za příznivé ceny. Díky dobrému dopravnímu spojení a rozsáhlým parkovacím plochám se zaměřují na "chytré kupující", kteří upřednostňují dobrou cenu a snadnou dostupnost. Nákupní centra VIVO! představují příjemný zážitek z nakupování pro celou rodinu, stejně jako vyvážený mix značek a četné možnosti zábavy a relaxace.

O společnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je společnost podnikající v oblasti komerčních nemovitostí, jejíž aktivity se zaměřují na segmenty maloobchodních a kancelářských nemovitostí na sedmi klíčových evropských trzích: Rakousko, Německo, Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko a Polsko. Její primární aktivity zahrnují správu a výstavbu nemovitostí, přičemž značky STOP SHOP (maloobchod), VIVO! (maloobchod) a myhive (kancelářské nemovitosti) představují silný místní prvek a jsou synonymem kvality a excelentních služeb. Realitní portfolio zahrnuje více než 220 nemovitostí v přibližné hodnotě 4,3 miliardy eur. Společnost IMMOFINANZ je kotována na burzách ve Vídni (kde je součástí tzv. leading ATX indexu) a ve Varšavě. Pro více informací prosím navštivte tyto stránky: http://www.immofinanz.com

Kontakt:

V případě zájmu o více informací prosím kontaktujte:

Bettina Schragl

Ředitelka Oddělení firemní komunikace a vztahů s investory

Tel.: +43 (0)1 88 090 2290

Mobil: +43 (0)699 1685 7290

communications@immofinanz.com

investor@immofinanz.com

Pro komunikaci v České republice:

Martina Jašková, ředitel PR a mediálních vztahů