Společnost Universal Fibers otevřela v Evropě nový výrobní závod

Gorzów Wielkopolski (Polsko) 16. května 2019 (PROTEXT /PRNewswire)

Společnost Universal Fibers, Inc., oslavila slavnostní otevření svého nového závodu v Evropě dne 13. května 2019. Akce se zúčastnili globální zákazníci a průmysloví partneři společnosti Universal Fibers, jakož i čelní představitelé města Gorzów Wielkopolski v Polsku.

„S ohledem na podporu našich vážených zákazníků v Evropě jsme velmi potěšeni tím, že v Polsku otevíráme svůj nejnovější výrobní závod," řekl Marc Ammen, generální ředitel společnosti Universal Fiber Systems. „Tento nový závod je v souladu s naší strategií globálního růstu, která začala v roce 2009 expanzí do Asie a později ve Spojeném království. Od té doby byla odezva zákazníků obrovská a získáváme partnerství díky našim předním produktům, kvalitě a službám."

Závod je plně integrován od výroby vytlačovaných vláken až po hotové příze z různých chemických látek, včetně polyamidových vláken typu 6 a 66, a slouží evropským výrobcům koberců v komerčních, obytných a automobilových segmentech. „Toto nové výrobní zařízení představuje další investici do našeho závazku poskytovat našim zákazníkům nejvyšší úroveň kvality a služeb," řekl Phil Harmon, prezident společnosti Universal Fibres. „Naše přední technologie z USA a Asie jsou nyní využívány lokálně na evropském trhu. Jsme v nejvyšší míře spokojeni s touto investicí a platformou, která společnosti Universal Fibers umožňuje expanzi v tomto regionu."

„Universal Fibers je jednou ze dvou obchodních jednotek společnosti Universal Fiber Systems," řekl Marc Ammen. „Vzhledem k tomu, že se naše firemní portfolio neustále rozšiřuje, tento závod podporuje možnosti spolupráce s našimi stávajícími závody v USA, Evropě a Číně naší druhé obchodní jednotky Premiere Fibres."

O společnosti Universal Fibers, Inc.: Společnost Universal Fibers, Inc. je jednou ze dvou obchodních jednotek společnosti Universal Fiber Systems, LLC, druhou obchodní jednotkou je společnost Premiere Fibers, Inc.. Společnost Universal Fibers, Inc. se sídlem v Bristolu ve Virginii ve Spojených státech amerických s výrobními závody v Evropě, Thajsku a Číně, je světovým lídrem ve výrobě vysoce kvalitních vláken na bázi syntetických vláken barvených v roztoku, která jsou využívána pro podlahy, v dopravě a jako průmyslová vlákna.

Universal Fibers® | ISO 9001, 14001 | Bristol, Virginia USA | Taicang, Čína

Pro další informace kontaktujte; +1.276.669.1161, info@unversalfibers.com www.universalfibers.com

Kontakt pro média:

Denise Rushing

Tel: +1.423.752.4687, kl. 317

E-mail: drushing@ndp-agency.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/887900/Universal_Fibers_Ribbon_Cutting.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/656222/Universal_Fibers_Logo.jpg

PROTEXT

Klíčová slova Polsko-obchod-průmysl-Universal Fibers, Inc.

Evropa, EU, NATO (es)

Obchod, marketing