TRADIČNÍ KERAMICKÝ DEN V KOSTELCI NAD ČERNÝMI LESY

Kostelec nad Černými lesy (u Prahy) 13. května 2019 (PROTEXT)

PROGRAM KD 2019

Pokud jste doposud nenavštívili Kostelec nad Černými lesy v poslední květnovou sobotu, tak teď je před vámi ta pravá příležitost. V tento den se totiž koná nejvýznamnější akce města s keramickou minulostí.

Tradiční keramický den, letos již 31. ročník, proběhne v sobotu 25. 5. 2019 od 9.00 do 17.00 hod. na kosteleckém náměstí. Čekat na vás bude nepřeberné množství autorské keramiky, točení na hrnčířském kruhu, výstavy, soutěže, vystoupení místních spolků a bohaté občerstvení. Na zámeckém nádvoří bude přehlídka ostatních řemesel. V odpoledních hodinách se můžete těšit na koncert kapely PAVEL PETRAN & KAPELA a HRADIŠŤAN & JIŘÍ PAVLICA. Doprava busem z Prahy od metra Háje nebo vlakem do Českého Brodu, a pak busem do Kostelce. Vstup zdarma. Další informace na www.kostelecncl.cz.

ikona PROGRAM KD

Kontakt:

Městský úřad Kostelec nad Černými lesy, oddělení kultury

e-mail: kultura@kostelecncl.cz

Klíčová slova ČR-výtvarné-zábava-keramika-Kostelec n.Č.l.

Středočeský (sc)

Média, společnost a životní styl