Moduly se 72 oboustrannými půlenými články společnosti LONGi dosáhly světového rekordu s výkonem 450 W na čelní straně

Si-an (Čína) 7. května 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost LONGi dne 29. dubna oznámila, že výkon z přední části jejího 72článkového modulu s oboustrannými půlenými články překročil 450 W a dosáhl tak nejvyššího výkonu u tohoto typu modulů na světě. Tento nový rekord byl testován a ověřen renomovanou certifikační agenturou TÜV-SÜD.

Je to další potvrzení strategie společnosti LONGi v oblasti růstu podniku prostřednictvím technologických inovací. Dne 24. dubna minulého roku překonal 60článkový modul s monokrystalickými půlenými PERC články společnosti LONGi výkon 360 W, což představuje světový rekord nejvyššího výkonu modulu PERC s 60 půlenými PERC články.

Dr. Lv Jun, viceprezident společnosti LONGi Solar, uvedl: „Modul s monokrystalickými půlenými články společnosti LONGi kombinuje technologii monokrystalických PERC článků s konstrukcí modulů. V lednu letošního roku dosáhla kladná konverzní účinnost monokrystalických PERC článků společnosti LONGi hodnoty 24,06 %, čímž prolomila dříve teoretický limit účinnosti PERC článků na úrovni 24 %. Neustálé překračování světového rekordu je výrazem neustálého technologického vedení společnosti LONGi."

Jak je uvedeno ve výsledcích hospodaření společnosti LONGi za rok 2018, společnost v roce 2018 investovala do výzkumu a vývoje 183,58 milionů USD a její tým výzkumu a vývoje sestává přibližně z 548 zaměstnanců. Společnost LONGI zaregistrovala 526 patentů a její produkty a technologie jsou vždy na vedoucích pozicích v oboru.

Transformace směrem k čisté a nízkouhlíkové energii se globálně urychluje a s ní se zvyšuje také růst fotovoltaiky. Podle Mezinárodní agentury pro energii (IEA) se předpokládá, že celkový celosvětový instalovaný výkon ze solární energie dosáhne do roku 2030 úrovně 1721 GW a do roku 2050 se zvýší na 4670 GW. Inovace v oblasti solárních technologií budou v popředí a vysoce účinné a kvalitní fotovoltaické produkty jsou „hlavní silou" propagující změny energie.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/781516/LONGi_Solar_Logo.jpg

KONTAKT: Ted Yang, +86-15388637121