Společnost Array oznámila expanzi v Evropě se zahájením činnosti v Paříži ve Francii

Toronto/ Paříž (Kanada/Francie) 7. května 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost Array dnes oznámila, že v pařížské čtvrti La Défense zahájí provoz s plnou obsluhou. Nové kanceláře v budově Tour First na adrese 1 Place Des Saisons budou domovem týmu zkušených profesionálů a podpůrného personálu.

S touto novou lokalizací v centru kosmetického průmyslu společnost Array nabízí celou řadu klientských služeb včetně designu, inženýrství, projektového řízení a správy účtů v bezprostřední blízkosti hlavních značek krásy se sídlem v Paříži.

„Zahájení naší činnosti v Paříži má za cíl rozšířit naše služby pro naši zavedenou klientskou základnu v regionu," říká Jeff Casselman, prezident a generální ředitel společnosti Array. „Jsme hrdí na to, že můžeme přinést naši dlouhou úspěšnou historii vytváření skvělých nákupních zkušeností. Naše rozsáhlé globální zdroje mohou být nyní spojeny s výhodami osobních, místních služeb, které našim zákazníkům z Paříže poskytují nejlepší řešení ve své třídě.

Nedávná akvizice společnosti Willson & Brown v Evropě společností Array zvýšila nákladově efektivní, škálovatelnou globální výrobní kapacitu, vytvořila pro společnost Array příležitost k vstupu na evropskou prestižní arénu krásy a bude i nadále stavět na své pozici vysoce kvalitního a agilního partnera předních značek a maloobchodníků v celé Evropě, Velké Británii a na Středním východě.

Pan Casselman pokračoval: „Podpora rozsáhlých globálních zdrojů a znalosti společnosti Array, její obchodní činnost v Paříži a v celé Evropě a Americe postaví společnost Array do pozice globálního partnera pro globální značky krásy."

Kromě nových kanceláří v Paříži provozuje společnost Array činnost také v Torontu a Bradfordu v Kanadě; New Yorku a Long Islandu ve státě New York; Mexico City v Mexiku; Šen-čenu a Šanghaji v Číně; Varšavě v Polsku; Hamburgu v Německu; a Leicesteru ve Velké Británii.

O SPOLEČNOSTI WILLSON & BROWN

Willson & Brown je přední celoevropský obchodní podnik s působivými výsledky v oblasti navrhování, tvorby, instalace a podpory prodejních programů v oblasti kosmetiky, nápojů, spotřebního zboží a spotřební elektroniky. Vyrábí široký sortiment prodejen na míru, stálých stojanů, prodejních pultů a propagačních materiálů. Společnost založená v roce 1995 nyní působí ve více než 65 zemích po celém světě a zaměstnává více než 800 zaměstnanců. Společnost Willson & Brown se sídlem ve Varšavě v Polsku, má také pobočky v Leicesteru ve Velké Británii a Hamburku v Německu.

Webové stránky: http://www.willson-brown.com

O SPOLEČNOSTI ARRAY

Společnost Array je předním poskytovatelem služeb v oblasti merchandisingu v prodejnách pro přední světové prodejce kosmetiky a značkové výrobce. Již více než 35 let klienti společnosti Array využívají bezkonkurenční nabídky služeb, vynikající kreativní inovace, skutečné globální výrobní možnosti, komplexní logistiku a kompletní instalační a návazné služby. Výsledkem jsou displeje a příslušenství, které získávají uznání značkových obchodníků a maloobchodníků po celém světě. Společnost Array sídlí v kanadském Torontu a zaměstnává více než 1400 zaměstnanců, kteří zajišťují činnost společnosti v Torontu a Bradfordu v Kanadě; New Yorku a Long Islandu v USA; Mexico City v Mexiku a Šen-čenu v Číně.

Tvoříme skvělé zážitky!

Web: www.arraymarketing.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/array-marketing/

Array: Jeffrey K. Casselman, prezident a generální ředitel, +1 416 299 4865, Email: inquiry@arraymarketing.com, Tour First, 1 Place Des Saisons, Paris, France