Cristiano Ronaldo 4. května v rámci "Dne komiksu zdarma" představil komiksovou knihu "Striker Force 7"

Los Angeles 5. května 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Podepsal smlouvu na distribuci 3dílné grafické novely ve více než 8 částech Evropy

Jedna z největších světových hvězd se nyní stává dalším velkým světovým superhrdinou! Cristiano Ronaldo, ikonická sportovní superstar, o tomto víkendu v rámci "Dne komiksu zdarma" představil prostřednictvím prodejců komiksů v celé zemi svůj první komiks "Striker Force 7".

Pestrá posádka agentů s nadpřirozenými schopnostmi z celého světa musí pod vedením Cristiana chránit Zemi před zničením - za předpokladu, že je Cristiano dokáže naučit pracovat jako tým! Jsou tady, aby zachránili Zemi - ale kdo je ochrání před nimi samotnými!?

"Vždy jsem byl fanouškem superhrdinů a jsem nadšený, že mohu pomoci vytvořit tento nový animovaný seriál," uvedl Cristiano Ronaldo. "Stejně jako fotbal spojuje kultury a lidi po celém světě, věřím, že skvělé animované postavy a hrdinové mohou dělat totéž, a proto jsem nadšen, že mohu tyto vášně k fotbalu a superhrdinům spojit tímto projektem a sdílet je se svými fanoušky."

Striker Force 7 je nový příběh, který vytvořil Cristiano Ronaldo a tvůrce superhrdinů Sharad Devarajan. Komiksová kniha je založena na animované sérii, která je v současné době produkována. Cristiano a Devarajan jsou výkonnými producenty této animované série spolu s Diego Guarderasem ze společnosti VMS Communications, týmu Polaris Sports a Jeevanem J. Kangem, výkonným viceprezidentem pro grafiku.

Speciální edice pro Den komiksu zdarma byla napsána spisovatelem komiksů Merillem Haganem a ilustrována Jeevanem J. Kangem. Pro miliony fanoušků Cristiana je nyní také k dispozici limitovaná edice speciální verze na stránkách StrikerForce7.com.

Kromě speciální nabídky v rámci Dne komiksu zdarma Cristiano a Devarajan také uzavřeli dohodu o vydání série tří originálních grafických novel založených na jejich postavách v 8 evropských státech. První kniha bude vydána ke konci tohoto roku.

Další informace a aktualizace naleznete na webových stránkách www.strikerforce7.com.

O SPOLEČNOSTI GRAPHIC INDIA

GRAPHIC INDIA je animační zábavní společnost zaměřená na vytváření předních postav, komiksů a příběhů prostřednictvím mobilních a digitálních platforem. Prostřednictvím svého oceňovaného kreativního animačního studia v Indii je posláním společnosti Graphic vytvářet trvalé příběhy a hrdiny, kteří podporují představivost a podněcují inspiraci nové globalizované generace mládeže na celém světě. www.graphicindia.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/881604/Graphic_India_Striker_Force_7.jpg

KONTAKT: Press@Graphicindia.com