Firma The We Company oznámila důvěrné podání návrhu na registraci úpisu cenných papírů pro veřejnou nabídku

New York (USA) 1. května 2019 (PROTEXT/BusinessWire)

Společnost The We Company ("WeWork") oznámila, že Komisi pro cenné papíry ("SEC") důvěrně podala a upravila návrh registrace úpisu cenných papírů na formuláři S-1, týkající se kmenových akcií společnosti. Společnost WeWork první návrh na registraci úpisu akcií podala Komisi pro cenné papíry (SEC) už v prosinci 2018. Tento proces umožní firmě WeWork učinit rozhodnutí o veřejné obchodovatelnosti svých akcií podle pravidel trhu a po splnění dalších podmínek.

Tato tisková zpráva není nabídkou ani výzvou k prodeji či nákupu jakýchkoli cenných papírů. Veškeré nabídky k prodeji či odkupu cenných papírů musí být provedeny v souladu s ustanovením Zákona o cenných papírech z roku 1933, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "Zákon o cenných papírech"). Tato tisková zpráva byla zveřejněna v souladu s Pravidlem 135 Zákona o cenných papírech.

Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190429005696/en/

Kontakt:

Média:

Press@wework.com

Investoři:

Investors@wework.com

Zdroj: The We Company

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-reality-burzy-firmy-The We Company

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Stavebnictví, bydlení a reality