Michal Pálinkás je novým partnerem v ŘANDA HAVEL LEGAL

Praha 30. dubna 2019 (PROTEXT)

Novým partnerem v advokátní kanceláři ŘANDA HAVEL LEGAL se k 1. dubnu 2019 stal advokát Michal Pálinkás. Michal působí v kanceláři od roku 2008 a ve své praxi se zaměřuje na korporátní právo a fúze a akvizice.

Michal Pálinkás se podílel se na realizaci celé řady akvizic zejména v oblastech internetových služeb, obchodu, průmyslu či TMT. Dokonale ovládá právní agendu spojenou s provozem společností, praxi jednání všech typů orgánů společností a realizuje změny ve společnostech včetně jejich přeměn. Hovoří plynně anglicky, slovensky a maďarsky.

"Michal je špičkový právník a díky svým zkušenostem a pracovnímu nasazení je dlouhodobě oporou pro kancelář i její klienty. Jsem velmi rád, že se rozhodl svou profesní kariéru i nadále spojovat s naší kanceláří," říká Martin Řanda, managing partner ŘANDA HAVEL LEGAL.

Kontakt pro media:

Gabriela Fuchsová

E-mail: gabriela.fuchsova@randalegal.com

Telefon: +420 222 537 500

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Advokátní kancelář ŘANDA HAVEL LEGAL poskytuje již 14 let právní služby domácím i zahraničním společnostem, podnikatelům, soukromým osobám a veřejným institucím. Díky důkladné znalosti českého práva, domácího trhu a díky rozsáhlým zkušenostem právníků nabízí ŘANDA HAVEL LEGAL komplexní právní služby ve všech stěžejních oblastech práva. Práce i výsledky advokátní kanceláře ŘANDA HAVEL LEGAL jsou pravidelně oceňovány v prestižních mezinárodních i domácích publikacích a v nezávislých hodnoceních v oboru práva.

ŘANDA HAVEL LEGAL je jedním ze zakládajících členů mezinárodního sdružení act legal. S téměř 400 špičkovými právníky, daňovými poradci a obchodními experty act legal představuje přirozenou a komfortní volbu pro ty, kteří potřebují špičkový právní servis na lokální i mezinárodní úrovni. Díky act legal mají domácí i zahraniční osoby možnost získat na jediném místě právní podporu napříč celou Evropou.

Bližší informace o advokátní kanceláři ŘANDA HAVEL LEGAL naleznete na webových stránkách www.randalegal.com.

Bližší informace o act legal naleznete na webových stránkách www.actlegal.com.

Klíčová slova ČR-právo-personální-firmy-Řanda Havel Legal-EPRAVO.CZ