Veletrh tHIS 2019 formuje budoucnost zdravotnické vědy a technologie s rozšířením expozic v Šanghaji a Chang-čou

Šanghaj (Čína) 30. dubna 20019 (PROTEXT/BusinessWire)

Summit zdravotnického průmyslu The Health Industry Summit (tHIS) 2019, který organizuje společnost Reed Sinopharm, se rozšiřuje na celkovou výstavní plochu 400 000m2. Poprvé se bude jedna výstava konat ve dvou městech, konkrétně v Šanghaji a Chang-čou, která jsou nejdůležitějšími uzly čínské ekonomiky v oblasti řeky Yangtze. Jmenovitě půjde o Čínský mezinárodní veletrh zdravotnického vybavení (CMEF) a výstavu PHARMCHINA v Mezinárodním konferenčním a výstavním centru v Šanghaji ve dnech 13. - 17. května a nejdůležitější výstavu farmaceutických výrobců API China v Mezinárodním výstavním centru v Chang-čou ve dnech 8. - 10. května.

Letošní summit tHIS 2019 se zaměří na zdravotnické technologie, včetně lékařských technik a nástrojů, léčiv a aktivních farmaceutických ingrediencí. „Velký týden výstavy zdraví“ ("Big Health Exhibition Week") přivítá více než 7 400 vystavovatelů z více než 30 zemí a regionů a 230 000 návštěvníků ze 150 zemí a proběhne zde více než 130 schůzek.

Jednaosmdesátý ročník výstavy CMEF bude zahájen souběžně s výstavou Intelligent Health China 2019 a osmadvacátým ročníkem výstavy International Component Manufacturing & Design Show (ICMD), aby byl pokryt celý promyslový řetězec včetně zdravotnických nástrojů a lékařských technologií. Součástí akce bude 10 skupin, mezinárodní soutěže v technologiích pro modernizaci zdravotnictví, přehlídky a téměř 60 akademických konferencí. Jednaosmdesátá výstava PHARMCHINA bude zahrnovat takové akce, jako například fóra o modernizaci, marketingu a setkání farmaceutických reprezentantů.

Akce API China (Chang-čou), jako uznávaná platforma pro komplexní předvedení a uzavírání obchodů v oblasti farmaceutického průmyslu v Číně, bude spolupracovat s předními farmaceutickými firmami na podpoře modernizace farmaceutických technologií a zlepšování produktů v Číně.

Mezi předními vystavovateli budou společnosti Mindray, Shinva, United Imaging, GE, Siemens, Philips, Yuyue, JD.COM, Omron, Foxconn, Intel a čínské farmaceutické giganty jako například Sinopharm, Shanghai Pharma a CR Pharmaceuticals.

V oblasti výživy se výstavy tHIS zúčastní tři hlavní vystavovatelé, jmenovitě společnost Natural Health & Nutrition Expo (NHNE), International Food and Beverage Expo (NFBE) a Nutration & Health Ingredients (NHi), kteří pokrývají celý řetězec průmyslu zaměřeného na výživu, od výzkumu a vývoje, přes výrobu až po prodej. Kromě výše uvedených přijedou i zástupci firem GNC, Jamieson Bodybuilder, Enervite, JSC TWINS TEC, Good Health a další. Jako nejprestižnější světová událost v oblasti zdravotnického sektoru chce výstava tHIS poskytovat zákazníkům na celém světě komplexní podporu na čínském trhu a udržovat spojení mezi globálními trhy a trhem v Číně.

Zdrojovou zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190429005421/en/

Yolanda Yang

Email: ziwei.yang@reedsinopharm.com

Zdroj: Reed Sinopharm