PROTEXT VIDEO: Konference 15 let v EU...

ČTK bude v pondělí 29. dubna od 09:30 v servisu Protext video vysílat živě konferenci nazvanou 15 let v EU - příběh české ekonomiky, kterou pořádá Česká podnikatelská reprezentace při EU (CEBRE). Zúčastní se bývalý eurokomisař a premiér Vladimír Špidla, irský velvyslanec v ČR Charles Sheehan, předseda ČMKOS Josef Středula, Radek Špicar ze Svazu průmyslu a dopravy, první český komisař a vyjednavač vstupu do EU Pavel Telička a další.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

PROTEXT

Klíčová slova ČR-EU-hospodářství-Praha-29.4.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Politika, veřejná správa a soudy
Finance, ekonomika