ATLAS.CZ & TVUJDUM.CZ uvádí nový realitní server

Přední český portál ATLAS.CZ (http://msn.atlas.cz) přidává dnes k široké nabídce svých produktů server zaměřený na reality, bydlení a stavění. Nový server http://reality.atlas.cz je výsledkem spolupráce portálu ATLAS.CZ a internetového vydavatelství BOHEMIA INTERNET SERVICES s.r.o., které vydává TVUJDUM.CZ (http://www.tvujdum.cz) - nejnavštěvovanější server o bydlení, stavění a spoření na českém internetu.

Návštěvníkům portálu ATLAS.CZ bude k dispozici především on- line nabídka nemovitostí z celé České republiky, s možností vyhledávání podle nejrůznějších kritérií. Nabídku doplňuje široká paleta článků o stavění, bydlení, nabídce stavebních spořitelen atd.

"Součástí naší dlouhodobé strategie je poskytovat atraktivní obsah co nejširšímu okruhu čtenářů. Spolupráci s portálem ATLAS.CZ považujeme v tomto ohledu za logický postup", říká o spolupráci s portálem ATLAS.CZ výkonný ředitel společnosti Bohemia Internet Services Ladislav Semetkovský.

"Šířkou palety našich produktů jsme nejen v České republice na špičce. Server http://reality.atlas.cz je jen dalším pokračováním naší snahy nabízet uživatelům internetu co nejlepší služby s nejlepšími partnery na trhu," říká o nejnovějším produktu Pavel Sodomka, ředitel společnosti ATLAS.CZ pro strategický rozvoj.

ATLAS.CZ a. s. je ryze českou společností, která provozuje přední český portál http://msn.atlas.cz. Společnost provozuje také portály na Slovensku (http://www.atlas.sk) a na Ukrajině (http://www.atlasua.net). Uživatelům internetu nabízí kvalitní komplexní služby v oblasti internetu, které ji ve střední Evropě řadí ke špičce v oboru.

Internetové vydavatelství Bohemia Internet Services s.r.o. vydává portál o bydlení, stavění a spoření http://www.tvujdum.cz od roku 1998. Průměrná měsíční návštěvnost serveru je více než 100 000 čtenářů, kteří svým zájmem server zařadili mezi nejčtenější internetové médium v oboru. Zároveň od letošního roku publikuje obsah v dceřinném médiu TVOJDOM.SK na Slovensku.

Kontakt:

BOHEMIA INTERNET SERVICES, s.r.o.

Ladislav Semetkovský, výkonný ředitel

U vinné révy 2140/12, 106 00 Praha 10

telefon: +420-2-72760131, +420-603-469606

e-mail: obchod@tvujdum.cz