Manažeři roku: prof. Vladimír Mařík a Tanja Vainio

Praha 26. dubna 2019 (PROTEXT)

Nejlepšími manažery v ČR za rok 2018 se stali prof. Vladimír Mařík z Českého institutu informatiky, robotiky a kybernetiky CIIRC ČVUT a Tanja Vainio, generální ředitelka společnosti ABB pro Českou republiku a Slovensko. Zvítězili v soutěži MANAŽER ROKU, kterou vyhlašuje Česká manažerská asociace (ČMA). Cenu převzali 25. dubna v pražském Paláci Žofín při slavnostním galavečeru za účasti manažerských osobností a hostů. Vládu zastupoval premiér Andrej Babiš.

V letošním 26. ročníku se prosadili manažeři z oblasti moderních technologií - do TOP 10 postoupili generální ředitel Brose CZ Niclas Pfüller, jednatel Sobriety Michal Vajdák. Uspěli generální ředitel ČEPRO Jan Duspěva, tajemník Magistrátu města Opavy Tomáš Elis, prokurista Bekaert Petrovice Adam Liška, ředitel FN Motol Miloslav Ludvík, výkonný ředitel Agrofertu Josef Mráz, generální ředitel Aramarku Vladimír Staněk.

V oborových a nových kategoriích bylo uděleno 11 cen. V kategorii Vizionář ji získal Tomáš Mikolov, průkopník v oblasti umělé inteligence, ve službách Simona Kijonková, Zásilkovna.

Kontakt:

PhDr. Milan Mostýn

Ředitel komunikace a tiskový mluvčí

Česká manažerská asociace

E-mail: mostyn@cma.cz

Mobil: +420 739 452 816

www.cma.cz

www.manazerroku.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-hospodářství-ocenění-firmy-Česká manažerská asociace

Finance, ekonomika