Kavalan vyhrává v prvních soutěžích roku 2019 „vrcholné" ceny

Tchaj -pej (Tchaj-wan) 25. dubna 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Mezi první ocenění palírny Kavalan v tomto roce patřily „Zlaté medaile" pro Kavalan Gin a Distillery Select základní úrovně, obě nové lihoviny byly představeny v loňském roce.

Mezinárodní soutěži destilátů v San Francisku (SFWSC)

Whisky Vinho Barrique Cask Strength, prodávaná pod názvem „Cask Strength" pouze v USA a pod názvem „Solist" * pro zbytek světa, získala „Platinovou medaili" soutěže SFWSC. Jedná se o nejvyšší ocenění, které je udělováno pouze destilátům, které ve třech po sobě jdoucích soutěžích vyhrály „Dvojitou zlatou medaili".

Zástupce mezinárodní soutěže destilátů SFWSC o Platinové medaili řekl: „Znamená to, že váš destilát je blízko vrcholu úspěchu ve své kategorii!"

Platinová medaile:

• Kavalan Vinho Barrique Cask Strength*

Dvojitá zlatá medaile:

• Kavalan Classic Single Malt

• Kavalan Vinho Barrique Cask Strength*

• Kavalan Reserve Peaty Cask Single Cask Strength*

Zlatá medaile

• Kavalan ex-Bourbon Single Cask Strength*

• Kavalan Oloroso Sherry Single Cask Strength*

• Kavalan King Car Conductor

• Kavalan Podium

• Kavalan Reserve Rum Cask Single Cask Strength*

• Kavalan Distillery Select

• Ocenění Malt Maniacs (MMA)

V oceněních MMA byla palírna Kavalan jmenována vítězem v každé z oprávněných kategorií programu. Porotci vybrali dva destiláty palírny Kavalan, Kavalan Solist* Oloroso Sherry Cask a Kavalan Port Cask pro ocenění „Nejvyšší vítězové MMA".

Porotce soutěže MMA Tim Puett z USA řekl, že Kavalan Solist* Sherry Cask je „Stará dobrá sherry, chutná jako staré whisky Speyside".

Olivier Humbrecht z Francie řekl, že je to „Temná sladká sherry. Celkově vyvážená. Výtečně rafinovaná. Skvělá."

Krishna Nukala z Indie řekl, že je to „Klasická bohatá a komplexní vůně ... mimořádně sladká a plná... dokonale sladké a sherry zakončení, které trvá celou věčnost."

Patrick Brossard, organizátor soutěže MMA prohlásil: „Jako v předchozích ročnících palírna Kavalan opět zvítězila, přestože jsme měli několik nových porotců. To podtrhuje vynikající kvalitu jejich jednosudových whisky řady Solist*."

Nejvyšší vítězové

• Kavalan Solist* Port Cask

• Kavalan Solist* Oloroso Sherry Cask

Kategorie Ultra Premium

• Kavalan Solist* Moscatel Sherry Cask

Kategorie Premium

• Kavalan Solist* Oloroso Sherry Cask
  • Ocenění World Gin (WGA)

Zlatá medaile

• Kavalan Gin
  • *Oceněná série „Solist" palírny Kavalan * se na americkém trhu pouze z důvodů ochranných známek prodává pod názvem „Cask Strength".

O palírně Kavalan Distillery

Palírna Kavalan v okrese I-lan je na Tchaj-wanu průkopníkem umění single malt whisky od roku 2005. Whisky Kavalan zraje v intenzivní vlhkosti a horku a k její kvalitě přispívají také mořské a horské vánky a pramenitá voda ze Sněžné hory, jež společně přispívají k charakteristické krémovitosti whisky Kavalan. Palírna se jmenuje po starém označení pro okres I-lan a využívá čtyřicetileté zkušenosti své mateřské společnosti King Car Group v oblasti výroby nápojů. Získala již více než 320 zlatých nebo vyšších ocenění na nejkonkurenčněji obsazených soutěžích v oboru a je dostupná ve více než 70 zemích. Více informací na www.kavalanwhisky.com

Kellie Du

886-3922-9000 #7165