Mountfield rozšířil počet svých prodejen - v Praze má již čtyři

Praha 23. dubna 2019 (PROTEXT)

Prodejna Mountfield v Čestlicích

Síť prodejních center Mountfieldu se v Praze rozšíří o další moderní prodejnu, tentokrát v Praze - Čestlicích. Zákazníci tak budou moci využívat novou prodejnu v atraktivní obchodní zóně a navíc v příjemné dojezdové vzdálenosti od původní prodejny ve Všechromech. V Praze provozuje Mountfield již 3 prodejny - na Černém mostě, ve Stodůlkách, v Holešovicích a nyní nově prodejnu v obchodní zóně v Čestlicích. Slavnostní otevření proběhne od 26. dubna do 28. dubna.

Nové prodejní centrum Mountfield se nachází v samém srdci velké, zákazníky oblíbené obchodní a zábavní zóny Čestlice, vedle prodejny MAKRO a ve stejné budově jako hypermarket Albert. Nová prodejna disponuje celkovou plochou 1 880 m2 a samostatnými parkovacími místy přímo před vchodem. Velká prodejní plocha nabízí lepší přehlednost nabízeného sortimentu, má samoobslužnou část a velkoformátové interaktivní panely s dotykovou obrazovkou, které zákazníkům ještě více usnadňují výběr sortimentu. A pro zákazníky vybírající bazén je přímo v prodejně k dispozici interiérové bazénové centrum, kde je zabudován zapuštěný bazén Compact Rubín, luxusní akrylátová vířivka a mnoho dalších bazénových doplňků. Samozřejmostí nového prodejního centra je i prostorné oddělení servisu, a tak splňuje veškeré moderní parametry komfortního nakupování.

„Už v roce 2016 jsme se pustili do revitalizace a modernizace naší prodejní sítě a jedním z hlavních kritérií byl i výběr nových atraktivních obchodních lokalit, kam bychom umístili naše nové modernizované prodejny místo původních. A čestlická prodejna je toho ukázkovým příkladem. Stává se naší vlajkovou lodí, protože nahrazuje dosavadní prodejnu vedle sídla společnosti ve Všechromech, která již nesplňovala současná očekávání zákazníků. V Praze tak máme čtyři prodejny, které se nacházejí ve vyhledávaných obchodních lokalitách,“ vysvětluje předsedkyně představenstva a generální ředitelka společnosti Mountfield Jana Moravová a doplňuje, že „během slavnostního otevření od pátku 26. dubna až do neděle 28. dubna zákazníci obdrží 50 % slevu na veškerý sortiment a jako poděkování za nákup ještě láhev kvalitního vína“.

Mountfield provozuje celkem 56 prodejen v České republice a 18 na Slovensku. Na začátku letošního roku byla otevřena v nové lokalitě prodejna v Mostě a také prodejna ve slovenském Trenčíně. Do konce roku 2019 je v plánu modernizace dalších 17 prodejen.

Kontakt:

Kateřina Böhmová

manažerka komunikace a tisková mluvčí

E-mail: katerina.bohmova@mountfield.cz

Mob.:+420 703 197 565

Web: www.mountfield.cz

O Mountfieldu

Mountfield působí na českém trhu od roku 1991 a v současnosti provozuje celkem 74 vlastních prodejen, z toho 56 v České republice a 18 na Slovensku. Mountfield je největší specializovaný maloobchodní prodejce širokého sortimentu zahradní techniky, bazénů, zahradního nábytku a dalších potřeb pro zahradu v Evropě. V roce 2019 získal Mountfield ocenění Superbrands ČR a SK 2019, a potvrdil tak svou pozici jedné z nejvýznamnějších značek v ČR a SK. V roce 2018 získal cenu FAIR PLAY 100 nejlepších zákaznických zkušeností v ČR, kterou vyhlašuje společnost KPMG. Na Slovensku získal Mountfield v roce 2018 ocenění QUDAL v kategorii zahradní nábytek. V roce 2018 se Mountfield umístil v anketě Nejdůvěryhodnější značka, v kategorii Zahradní technika jak v ČR, tak i na Slovensku na prvním místě. Cenné pro Mountfield je, že o tomto ocenění rozhodli v nezávislém hlasování samotní zákazníci. V rámci žebříčku Českých 100 nejlepších se Mountfield pravidelně umisťuje mezi TOP 10 firmami.

Klíčová slova ČR-trh-hobby-Praha-firmy-Mountfield

Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl