TTC Telepoint - nový telehouse v Praze

Společnost TTC TESLA TELEKOMUNIKACE, s.r.o. rozšířila podnikatelské aktivity. Od 1. července 2001 zahájí v Praze provoz nový telehouse "TTC Telepoint". Na ploše 900 m2 jsou nabízeny služby především telekomunikačním operátorům, internet service providerům a zákazníkům z řad podnikové sféry. Pro růst potřeb zákazníků telehousu je připraveno dalších 10.000 m2 technologických i kancelářských ploch. Zázemí pro komunikační a informační technická zařízení je na špičkové světové úrovni. Veškeré systémy jsou zálohovány a důraz je kladen na bezpečnost provozu. Specializované prostory telehousu byly vybudovány ve velmi krátké době a to během dvou a půl měsíce. TTC Telepoint není závislý na žádném z telekomunikačních operátorů nebo internet service providerů ani exkluzivní smlouvou ani majetkovým propojením. TTC Telepoint nebude konkurovat stávajícím operátorům a poskytovatelům služeb ve vytváření přenosových sítí. TTC Telepoint podporuje liberalizaci trhu a umožňuje novým poskytovatelům komunikačních a informačních služeb rychlý start na trhu. Využití služeb telehousu významně redukuje velikost nezbytných počátečních investic a čas na vytvoření telekomunikační sítě. Nezávislost (neutralita) TTC Telepoint je vítanou vlastností pro jednání o propojení sítí a služeb významných telekomunikačních operátorů v ČR. TTC Telepoint je otevřen spolupráci s dalšími vznikajícími telehousy v ČR i v zahraničí. TTC Telepoint se stal významným uzlovým bodem na mapě telekomunikačních a informačních služeb. "Chtěli bychom pomoci ke zvýšení dostupnosti komunikačních a informačních služeb v České republice. Kromě základních služeb telehousu připravujeme služby a řešení, která by měla oslovit naše významné zákazníky a akcelerovat liberalizaci trhu.", říká ředitel projektu Jan Winzberger.

Více informací: http://www.ttc-telepoint.cz

Kontakt:

TTC TESLA TELEKOMUNIKACE, s.r.o.

Třebohostická 987/5

web: http://www.ttc.cz