Společnost Scan Dimension představila SOL, uživatelsky nejpřátelštější 3D skener na trhu

Chantilly (Virginie) 17. dubna 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

SOL přináší profesionální 3D skenování za přístupnou cenu

Scan Dimension®, společnost vyvíjející 3D skenery, zobrazovací a realizační technologie, dnes uvedla na trh SOL, snadno použitelný 3D skener pro každodenní uživatele, technologické nadšence a fandy. Přesný, přenosný a cenově dostupný scanner SOL vytváří detailní a přesné 3D modely skenovaných objektů.

„Vytvořili jsme skener SOL, abychom zpřístupnili 3D skenování všem," uvedl Graham Tinn, generální ředitel společnosti Global Scanning A/S, mateřské společnosti Scan Dimension. „SOL umožňuje komukoli, aby uvolnil svou kreativitu a zkoumal nekonečné možnosti aktualizace 3D technologie."

V oboru

Tvůrci z komunity Hammerspace Community Workshop v Kansas City, MO a Make Salt Lake v Salt Lake City, UTAH, vyjádřili:

„SOL je skvělý 3D skener, který se snadno vyrovná skenerům za tisíce dolarů, které máme tady na makerspace." - David Dalton, Hammerspace Community Workshop

„Tento skener je prostě šílený!" - nadšenec z komunity Make Salt Lake

Jak to funguje

Při skenování s SOL uživatelé jednoduše umístí objekt na otočnou plochu, zakryjí ho dodaným krytem a stisknou tlačítko - laser, fotoaparát a software udělají zbytek. SOL eliminuje tři důležité překážky při 3D skenování: složitou kalibraci, časově náročnou manipulaci se softwarem a manuální zarovnání sítě.

SOL podporuje skenování v blízkém i vzdáleném režimu. V blízkém režimu může skenovat objekt o průměru až 100 mm a výšce 100 mm (3,9 × 3,9 palce); ve vzdáleném režimu, do průměru 170 mm a výšky 170 mm (6,69 x 6,69 palce). Maximální hmotnost snímaného objektu je 2 kg.

SOL vyžaduje systém Windows 10 nebo Mac OS X 10.13, 64bitový dvoujádrový procesor, nejméně 5 GB místa na pevném disku, grafickou kartu kompatibilní s OpenGL 3.3+, rozlišení 1024 x 768 pixelů nebo vyšší a 2 dostupné porty USB 2.0.

Skener SOL se prodává za maloobchodní cenu 599 USD a je okamžitě dostupný prostřednictvím webových stránek https://scandimension.com.

O společnosti Scan Dimension

Společnost Scan Dimension® vyvíjí a vyrábí řešení, která umožňují vysoce přesné 3D snímání v různých průmyslových odvětvích, včetně výroby, stavebnictví a inženýrství. Mateřská společnost Global Scanning A/S Group sídlí v Dánsku. Více informací naleznete na webových stránkách https://scandimension.com.

Kontakt:

Heidi Thompson

732.892.5445

hthompson@acepublicrelations.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/872281/Scan_Dimension_SOL.jpg

Klíčová slova USA-elektronika-počítače-Scan Dimension

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace