PROTEXT VIDEO: Konference Ochrana vody v...

ČTK bude ve středu 17. dubna od 10:00 v servisu Protext video vysílat živě z pražského Kaiserštejnského paláce mezinárodní konferenci na téma Ochrana vody v přírodě. Konferenci pořádá Odborový svaz pracovníků zemědělství a výživy - Asociace svobodných odborů České republiky ve spolupráci s Agrární komorou ČR.

Nad akcí převzal záštitu premiér Andrej Babiš. Cílem konference je informovat zemědělce a další odbornou veřejnost o situaci vodních toků v české krajině a možné řešení.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Klíčová slova ČR-zemědělství-voda-příroda-Praha-17.4.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Zemědělství, životní prostředí