Společnosti Emaar a ELIE SAAB oznámily spolupráci při návrhu nového rezidenčního komplexu v luxusním plážovém rezortu Emaar Beachfront

Dubaj (Spojené arabské emiráty) 10. dubna 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Elie Saab a Mohamed Alabbar při představení projektu

Luxus má novou destinaci: Módní ikona ELIE SAAB, zakladatel a předseda představenstva firmy ELIE SAAB Group a Mohamed Alabbar, předseda představenstva společnosti Emaar, představili v Dubajské Opeře projekt ELIE SAAB, který vznikne na ostrovním hlídaném rezidenčním plážovém rezortu Emaar Beachfront v Dubaji.

Emaar, globální developerská firma, bude poprvé spolupracovat s renomovaným módním návrhářem při projektování svého nového rezidenčního projektu. Vnitřní elegance a nepřekonatelný cit pro detail jsou věci, kterými se Elie Saab v módním světě odlišuje od ostatních a tyto úžasné luxusní rezidence tak ponesou jedinečný odkaz a podpis firmy ELIE SAAB.

Mohamed Alabbar řekl: "Elie Saab je pýchou arabského světa a jeho úspěšný příběh je fascinující. Elie Saab se těší obdivu předních světových celebrit a díky spolupráci s ním tak našim zákazníkům nabídneme novou špičkovou adresu. Každý detail těchto úžasných rezidencí osobně navrhl Elie Saab."

Elie Saab řekl: "Jsme rádi, že můžeme spolupracovat s firmou Emaar a Mohamedem Alabbarem na tomto novém projektu. V průběhu let se z firmy ELIE SAAB stala lifestylová značka v řadě různých produktových kategorií, která přináší jedinečný zážitek. Díky nové spolupráci s firmou Emaar, jedničkou a špičkovým odborníkem v realitním sektoru, společnost ELIE SAAB věří, že její snaha o rozšíření značky do oblasti projektového a bytového designu bude úspěšné."

Kromě 1 - 3 pokojových bytů nabídne mrakodrap navržený firmou ELIE SAAB v rezortu Emaar Beachfront také skvělý výběr čtyřpokojových podkrovních bytů s výhledem na Arabské moře, Palmu (The Palm) a Dubajský přístav (Dubai Marina).

Tento mrakodrap, který byl navržen u příležitosti oslav éry Art Deco z roku 1930, bude přehlídkou elegance a vyváženosti. V přízemních podlažích budou módní butiky, galerie a kavárny a také vestibuly navržené firmou ELIE SAAB, které objektu dodávají punc luxusu. Bazénová terasa, inspirovaná skvělým životním stylem v americkém Miami nabídne nekonečný bazén s výhledem na Palmy (The Palms), tělocvičnu a další odpočinkové prostory, které přispějí ke zlepšení kvality života budoucích obyvatel tohoto rezidenčního objektu.

Projekt ELIE SAAB v rezortu Emaar Beachfront nabídne exkluzivní ostrovní životní styl s výhledem na moře a Palmu, soukromou pláží, soukromým přístavem a řadou sportovních a odpočinkových prostor pro skvělý životní styl bez kompromisů.

Zavolejte na číslo +1-800-36227 (ze Spojených arabských emirátů) nebo +9714-3661688 (ze zahraničí) nebo nám pošlete e-mailovou zprávu na: sales_enquiry@emaar.ae.

Bližší informace poskytne:

Kelly Home

ASDA'A BCW

+9714-4507-600

kelly.home@bcw-global.com

Klíčová slova SAE-obchod-stavby-móda-styl-Emaar

Blízký východ (bv)

Stavebnictví, bydlení a reality
Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl