Pozvánka na tiskovou konferenci Veroniky Marcoski, 9. dubna 2019 v 9:30 hod

Praha 3. dubna 2019 (PROTEXT)

Tisková konference Veroniky Marcoski, maminky, která od doby kdy ji soudy odebraly kojeného syna z její bezvadné péče, se již přes dva roky brání soudní zlovůli.

Maminka nyní tříletého chlapečka promluví, jak místně nepříslušná soudkyně, která by případ vůbec neměla rozhodovat, za součinnosti odvolacího a Ústavního soudu, podporuje otcovo otevřené vydírání rodiny matky výměnou milionů korun za slib styku dítěte s jeho maminkou, zatímco psychologové se vyjadřují, že dítě je nedostatkem péče matky traumatizováno a vykazuje znaky sebepoškozování.

Maminka promluví, jak se nespravedlnosti snaží bránit, jak audiozáznamy prokazují zmanipulovaný znalecký posudek soudem ustanovených znalkyň a nepravdivé šetření opatrovníka dítěte UMPODu.

Účastníci konference se dozví, co se může stát každému z nás u soudu a jak je v České republice možné obcházet zákony a mezinárodní úmluvy zlovůlí soudců, nebo jak se Ústavní soud snaží umlčet matku bránící své dítě.

Konference se koná dne 9.4.2019 v 9:30 hod v Praze 1, Karlovo náměstí 671/24, Braunův sál v přízemí.

Konference navazuje na první TK ze dne 17.10.2018.

Více informací na veronikamarcoski.com nebo veronikamarco@hotmail.com.

Klíčová slova ČR-právo-rodina-Veronika Marcoski

Média, společnost a životní styl