Společnost LONGi Solar se stala výlučným dodavatelem pro druhou největší solární elektrárnu na Ukrajině

Si-an (Čína) 2. dubna 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Na Ukrajině byla zprovozněna druhá největší elektrárna v obci Panovtsy, v okrese Kamianets-Podilskyj regionu Chmelnyckyj.

Tato solární elektrárna je společným podnikem společnosti ICU, která působí v oblasti nezávislé správy aktiv, soukromého majetku a investiční poradenské činnosti specializující se na Střední a Východní Evropu, a VR Capital Group, alternativního správce aktiv specializujícího se na globální rozvíjející se trhy. Závod představuje investice do materiálů a staveb ve výši přibližně 55 milionů USD.

Jako jeden z největších projektů přímých zahraničních investic na Ukrajině bude tento závod generovat přibližně 68 200 MW/H čisté energie ročně a jeho maximální kapacita dosáhne 63,8 MW. Vyrobená elektřina pokryje potřeby třetiny všech domácností ve městě Kamianets-Podilskyj a pomůže snížit emise uhlíku o 67 000 tun ročně.

Jako výhradní dodavatel modulů pro tento projekt poskytne společnost LONGi Solar monokrystalické moduly PERC s celkovou kapacitou 63,8 MW a technickou podporu během celého projektu. Díky vysoce účinným monokrystalickým PERC modulům, technickému vedení v rámci celého procesu a poprodejním službám získala společnost LONGi Solar přízeň mnoha místních partnerů a navázala dobré dlouhodobé vztahy na východoevropském trhu.

Richard For, viceprezident společnosti LONGi Solar, řekl: „Poptávka na rozvíjejících se trzích roste. Na jedné straně jsme velmi vděční místním zákazníkům a partnerům na Ukrajině za jejich uznání a důvěru vkládanou do společnost LONGi; na straně druhé, jako globální solární podnik, který si udržuje stabilní vývoj, jsme přesvědčeni, že vznikající technologie a spolehlivé produkty podpoří široké využívání čisté energie ve Východní Evropě."

Při příležitosti otevření elektrárny Makar Paseniuk, jednatel společnosti ICU, uvedl:

„Jsme přesvědčeni, že naše projekty poskytnou významnou podporu pro dosažení energetické nezávislosti Ukrajiny díky zaměření na alternativní zdroje energie a pomohou snížit množství škodlivých emisí do atmosféry."

O společnosti LONGi:

Společnost LONGi, založená v roce 2000 a uvedená na burzu v Šanghaji v roce 2012, je největším světovým výrobcem solárních monokrystalických křemíkových destiček, článků a modulů s průmyslovým řetězcem po celém světě. Společnost LONGi očekává, že do roku 2020 rozšíří výrobu monokrystalických křemíkových destiček na celkovou kapacitu 45 GW. Společnost LONGi v roce 2018 vyrobila 38 % celosvětové kapacity monokrystalických křemíkových destiček a umístila se na čtvrtém místě v globální dodávce modulů. V letech 2016, 2017 a 2018 se třikrát po sobě probojovala na první místo v celosvětové dodávce monokrystalických modulů.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/843952/LONGi_Solar_Farm_Panels.jpg

KONTAKT: Ted Yang, +86-15388637121