Nový partner projektu NEJLEPŠÍ RESTAURACE

Praha 1. dubna 2019 (PROTEXT)

Společnost ZENOVA services s.r.o. se stala partnerem prestižního projektu „NEJLEPŠÍ RESTAURACE“ pořádaného nakladatelstvím TopLife Czech.

Nezávislé hodnocení zážitkových restaurací vychází z pečlivě připravené metodiky a je realizováno týmem inspektorů. Jde o zkušené profesionály na jejichž úsudek a hodnocení v podobě pečeti se ZLATÝM LVEM (od jednoho do tří lvů) se můžeme spolehnout. Je důležité poznamenat, že hodnocené a oceněné restaurace na projektu nijak finančně neparticipují a pořadí nemohou nijak ovlivnit. Projekt je financován příspěvky partnerů. Jediným kritériem pro uvedení mezi nejlepší je kvalita poskytovaných služeb.

ZENOVA services s.r.o. je česká společnost s více než dvacetiletou tradicí působení na českém trhu v oblasti facility managementu. Klientům poskytuje komplexní služby zahrnující správu a údržbu nemovitostí, energetický management, technické a administrativní služby, úklid a 24hodinový helpdesk. Díky více než 2000 zaměstnancům je ZENOVA services s.r.o. silným partnerem, na kterého se mohou klienti spolehnout. Kdykoliv a kdekoliv.

Více o společnosti na www.zenova.cz

Kontakt:

Mgr. Daniela Mrzenová, ředitelka nakladatelství

mail: info@toplifeczech.cz

www.toplifeczech.cz

Klíčová slova ČR-restaurace-gastro-literatura-firmy-TopLife Czech

Služby, cestovní ruch
Média, společnost a životní styl