Beehive zahajuje spolupráci s American Academy Praha

Praha 29. března 2019 (PROTEXT)

Dvě silné instituce z oblasti vzdělávání oznámily spolupráci. Absolventi Beehive International School tak budou mít jednodušší rozhodování při svém dalším studiu. Spolupráce má žákům zajistit adekvátní pokračování ve špičkové úrovni vzdělávání a dokonalou připravenost na americké i evropské prestižní univerzity.

Beehive International School a American Academy Praha oznámily zahájení partnerské spolupráce. Ta umožní žákům plynulé pokračování studia a vytváření kvalitního akademického portfolia. Cílem je zajistit studentům nejvyšší standard vzdělání dle moderních vzdělávacích trendů a otevřít jim bránu na americké i evropské prestižní univerzity. "Oboustranně věříme tomu, co děláme," řekla Martina Přenosilová, zakladatelka a CEO v Beehive International School.

V Beehive International School probíhá vzdělávání dětí od jesliček a přechází přes mateřskou školu k plně bilingvnímu vzdělávání na základní škole. Výuka v jednotlivých stupních na sebe plynně navazuje a zajišťuje tak komplexní rozvoj dítěte. Od nejnižšího stupně vzdělávací soustavy Beehive International School dochází k propojení českého a britského vzdělávacího systému. "Dlouho jsme hledali adekvátní pokračování pro naše absolventy, kteří odchází s velmi vysokou úrovní angličtiny a našli jsme jej právě v American Academy," uvedla Martina Přenosilová.

American Academy byla založena jako alternativa ke stávajícím mezinárodním školám, jejichž vzdělávací systém je postaven právě na britských osnovách, případně na programu mezinárodní maturity. Výuka v American Academy kopíruje americko-kanadský systém, který studentům umožňuje velkou svobodu při volbě předmětů, klade důraz na rozvoj kompetencí, samostatnost, kreativitu a tematickou a projektovou výuku. Tento systém je pro středoškolské vzdělávání ideální zejména z hlediska přípravy na budoucí působení na univerzitách. Výsledky propojení budou moct poprvé vyzkoušet absolventi Beehive v příštím školním roce.

Kontakt: Martin Eckstein

PR Consultant