Hlavolam, který má čtvrté řešení

Praha 26. března 2019 (PROTEXT)

Od zavedení pásmového času uplynulo víc než sto let a zdá se, že dozrál čas na významné doplnění tohoto sto let starého řešení.

Nekonečné diskuse o zimním a letním čase nám říkají, že žádné současné řešení není plně uspokojivé a každé obsahuje nějaký skrytý vnitřní problém. Dnes už je možné přizpůsobit techniku a systém měření času tak, abychom se vrátili k přirozenému slunečnímu času. V dávných dobách podle tohoto času žili všichni: lidé, zvířata i rostliny. V současnosti je člověk jediný tvor v přírodě, který dovolí, aby mu technika řídila život ve sporu s přírodou.

Nový web https://zimnialetnicas.cz/ popisuje, jak tyto věci řešit, v čem spočívá problematika v celém rozsahu a složitosti. Web nabízí seriózní řešení, myšlenku, která se nedá uskutečnit ani okamžitě, ani bez námahy, ale která je za současného stavu vědy a techniky reálná a možná.

Miloš Antes

Kontakt: milos.antes@zimnialetnicas.cz

Klíčová slova ČR-společnost-internet-čas

IT, telekomunikace