Společnost Hainan Airlines zahájí 24. března nepřetržitý provoz na lince Kuej-jang - Paříž

Chaj-kchou (Čína) 20. března 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost Hainan Airlines Holding Co., Ltd. ("Hainan Airlines") zahájí 24. března nepřetržitý provoz mezi Kuaj-jangem v Číně a Paříží. Jedná se o čtvrté přímé spojení mezi pevninskou Čínou a Paříží, následující po zavedení tras Si-an - Paříž, Čchung-čching - Paříž a Šen-čen - Paříž.

Trasa Kuaj-jang - Paříž, se zpátečním letem jednou týdně, bude obsluhována letounem Boeing 787 Dreamliner. Odlétat bude každou neděli. Letoun nabízí prostorné a pohodlné uspořádání kabiny, obchodní třída je vybavena sedadly polohovatelnými o 180 stupňů. Každé sedadlo na palubě letadla je vybaveno exkluzivním zábavním systémem na vyžádání a všem cestujícím budou podávána jídla z bohaté nabídky západní i orientální kuchyně. Kromě toho bude na palubě povoleno používání přenosných elektronických zařízení.

Společnost Hainan Airlines doposud zprovoznila 20 evropských tras, které obsluhují spojení s Berlínem, Bruselem, Edinburghem, Londýnem, Madridem, Manchesterem, Moskvou, Paříží, Římem, Vídní a Curychem. Společnost Hainan Airlines poskytuje cestujícím mnoho služeb s přidanou hodnotou, mezi něž patří například letenky v cestovním balíčku, možnosti prémiového sezení, služby kyvadlové dopravy pro cestující v business třídě, předplacená zavazadla, upgrady třídy a další služby, aby zajistila příjemný let a vyhověla rozmanitým požadavkům svých cestujících.

Letový řád pro trasu Kuej-jang-Paříž (Všechny časy jsou místní):

Let č.LetadloRozvrh letůMěsto odletuČas odletuČas příletuMěsto příletu
HU731B787neděleKuaj-jang1:306:20Paříž
HU732B787nedělePaříž12:308:30 +1Kuaj-jang