Agentury Standard & Poor’s a Moody’s potvrdily své ratingy investičního stupně pro společnost Yanfeng Automotive Interiors na „BBB-“ a „Baa3“

Šanghaj 19. března 2019 (PROTEXT/ots)

Společnost Yanfeng Global Automotive Interior Systems Co, Ltd. (YFAI) oznámila, že agentury S&P Global Ratings (Standard and Poor's) a Moody's Investors Service (Moody's) potvrdily své úvěrové ratingy „BBB-“ a „Baa3“ se stabilním výhledem. Agentura Moody's aktualizovala své hodnocení investičního stupně 31. ledna 2019 a S&P 28. února 2019. Je to již třetí rok po sobě, kdy S&P a Moody's hodnotí investiční stupeň společnosti. Oba ratingy vycházejí z nepřetržitého monitorování ze strany obou agentur.

Standard & Poor's potvrdila dlouhodobý rating společnosti na úrovni BBB- se stabilním výhledem. Svůj rating zakládá na takových faktorech, jako je zdravá pozice na trhu v oblasti automobilových interiérů, globální přítomnost, zavedené vztahy s významnými výrobci automobilů, nízká zadluženost a obezřetný management financí.

Agentura Moody's Investors Service v aktuálním vydání opakovaně udělila rating emitenta Baa3 se stabilním výhledem. Tento rating je založen na úvěrových faktorech, jako je stabilní tvorba příjmů společnosti YFAI hnaná silnou pozicí na globálním trhu s automobilovými interiéry, jakož i silná geografická diverzifikace.

„Potěšilo nás, že agentury S&P a Moody's potvrdily své ratingy investičního stupně pro YFAI,“ řekl Steve Meszaros, CEO společnosti Yanfeng Automotive Interiors. „Tato hodnocení potvrzují náš status lídra v daném oboru. V období významného vývoje v globálním automobilovém průmyslu máme dobré předpoklady k realizaci svých strategických priorit a službě našim globálním zákazníkům.“

„Jsou potvrzením, že naše obchodní činnost si z hlediska globálního trhu vede dobře,“ řekl Michael Kleinheksel, CFO YFAI. „I nadále se při plnění svých závazků vůči zákazníkům hodláme zaměřovat na disciplinovaný výkon a zlepšování efektivity.“

Obrázek je k dispozici na: http://www.apimages.com

Pro podrobnější informace se obraťte na:

Yanfeng Automotive Interiors

Jagenbergstraße 1

41468 Neuss

Německo

Astrid Schafmeister

Tel.: +49 2131 609-3028

Email: astrid.schafmeister@yfai.com

O společnosti Yanfeng Automotive Interiors:

Společnost Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) je globálním lídrem v oblasti automobilových interiérů. YFAI nově definuje, jak lidé relaxují, pracují a baví se v interiérech svých vozidel v současnosti i v příštích desetiletích. Společnost s centrálou v Šanghaji má přibližně 110 výrobních závodů a technických center v 19 zemích a více než 33 000 zaměstnanců po celém světě, kteří navrhují, vyvíjejí a vyrábějí součásti interiéru pro všechny světové výrobce automobilů. Společnost Yanfeng Automotive Interiors, založená v roce 2015, je společným podnikem Yanfeng, jednoho z největších dodavatelů v automobilovém průmyslu v Číně, a společnosti Adient, globálního lídra v oblasti automobilových sedadel. Bližší informace naleznete na adrese www.YFAI.com.

Klíčová slova Čína-automoto-Yanfeng Automotive Interiors

Asie, Austrálie (as)