Ratingové agentúry Standard & Poor’s a Moody’s potvrdili spoločnosti Yanfeng Automotive Interiors ratingy investičného stupňa „BBB-“ a „Baa3“

Šanghaj 19. marca 2019 (PROTEXT/ots)

Spoločnosť Yanfeng Global Automotive Interior Systems Co, Ltd. (YFAI) oznámila, že agentúry S&P Global Ratings (Standard and Poor's) a Moody's Investors Service (Moody's) potvrdili svoje úverové ratingy „BBB-“ a „Baa3“, obe so stabilným výhľadom. Moody's aktualizovala svoj rating investičného stupňa 31. januára 2019 a S&P 28. februára 2019. Toto je už tretí rok po sebe, čo agentúry S&P a Moody's ohodnotili investičný stupeň spoločnosti. Obidve ratingové hodnotenia sú oboma agentúrami priebežne monitorované.

Agentúra Standard & Poor's potvrdila dlhodobé ratingové hodnotenie spoločnosti na stupni BBB- so stabilným výhľadom. S&P pripisujú svoj rating takým faktorom, ako je dobrá pozícia na trhu automobilových interiérov, globálna prítomnosť, nadviazané vzťahy s hlavnými výrobcami automobilov, nízke zadlženie a obozretné finančné riadenie.

Moody's Investors Service v svojej aktualizácii naďalej prideľuje spoločnosti YFAI rating emitenta Baa3 so stabilným výhľadom. Tento rating je založený na úverových faktoroch, ako je stabilná tvorba výnosov spoločnosti YFAI, poháňaná silnou pozíciou na globálnom trhu automobilových interiérov, ako aj silnou geografickou diverzifikáciou.

„Sme radi, že S&P a Moody's potvrdili svoje ratingy investičného stupňa pre YFAI,“ povedal Steve Meszaros, výkonný riaditeľ spoločnosti Yanfeng Automotive Interiors. „Tieto ratingy potvrdzujú náš status lídra priemyslu, ktorý má dobré predpoklady na realizáciu svojich strategických priorít a slúži našim globálnym zákazníkom v tomto období významného vývoja v globálnom automobilovom priemysle.“

„Tieto ratingy sú potvrdením, že naše podnikanie je na svetovom trhu dobre umiestnené,“ povedal Michael Kleinheksel, finančný riaditeľ spoločnosti YFAI. „Počas plnenia svojich záväzkov voči zákazníkom sa aj naďalej zameriavame na disciplinovanú realizáciu a zlepšovanie efektívnosti.“

Obrázok je k dispozícii na AP Images (http://www.apimages.com)

Ďalšie informácie Vám radi poskytnú:

Yanfeng Automotive Interiors

Jagenbergstraße 1

41468 Neuss

Nemecko

Astrid Schafmeister

Tel.: +49 2131 609-3028

E-Mail: astrid.schafmeister@yfai.com

O Yanfeng Automotive Interiors

Spoločnosť Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) je globálnym lídrom v oblasti automobilových interiérov. Spoločnosť YFAI predefinovala, ako ľudia oddychujú a ako trávia čas v interiéroch svojich vozidiel v súčasnosti i v budúcnosti. Spoločnosť so sídlom v Šanghaji má približne 110 výrobných závodov a technických centier v 19 krajinách a zamestnáva viac ako 33 000 zamestnancov po celom svete. Navrhujú, vyvíjajú a vyrábajú interiérové komponenty pre všetky automobilky. Spoločnosť Yanfeng Automotive Interiors bola založená v roku 2015 a je spoločným podnikom spoločnosti Yanfeng, jedného z popredných dodávateľov čínskeho automobilového priemyslu a spoločnosti Adient, medzinárodného lídra v oblasti výroby automobilových sedadiel. Viac informácií nájdete na stránke www.YFAI.com.

Klíčová slova Čína-automoto-Yanfeng Automotive Interiors

Asie, Austrálie (as)