Nejnáročnější rekonstrukce měšťanského domu na Vinohradech bude brzy dokončena

Praha 19. března 2019 (PROTEXT)

Přepych měšťanského nájemního domu postaveného v secesním slohu nabízí Slavíkova 4, komorní rezidence s pouhými sedmi byty. Původní stavba z konce 19. století prochází mimořádně citlivou a náročnou rekonstrukcí opřenou o původní architektonické plány. Díky novému řešení vnitřních prostor projekt bude nabízet špičkové moderní byty o dispozicích 1+kk až 4+kk.

Úcta k historickému dědictví, trpělivá práce a stoprocentní pozornost i těm nejmenším detailům. To jsou základní východiska náročné rekonstrukce secesního měšťanského domu ve Slavíkově ulici, v srdci Vinohrad. Projekt navazuje na vysokou bytovou kulturu pražských měšťanů z přelomu devatenáctého a dvacátého století. Velkorysé vstupní prostory i chodby tvoří předehru k přepychu samotných bytů. Každý rekonstruovaný prvek musel odpovídat historii celého místa a zároveň ladit s moderními potřebami. Proto se stavitelé spolehli na kámen, dřevo a repliky historických prvků.

Milovníci historie a pohodlného městského bydlení zkrátka nemají v Praze lepší příležitost, než zvolit jeden ze sedmi bytů propojujících to nejlepší z Belle Époque a nejmodernějších standardů.

Základní informace o projektu Slavíkova 4

• Komfortní byty v citlivě rekonstruovaném secesním domě o dispozicích od 1+kk až 4+kk.

• Byty budou k dispozici kompletně dokončené nebo ve stavu white walls.

• Při rekonstrukci použity výhradně kvalitní materiály, repliky špaletových oken, dřevěné podlahy a další detailní prvky zušlechťující původní secesní architekturu.

Hlavní výhody lokality Praha 3 – Vinohrady

• Více než 100 let jedna z nejprestižnějších lokalit v Praze.

• Špičkové služby i dopravní dostupnost do centra metropole.

• V těsné blízkosti Sady Svatopluka Čecha i náměstí Jiřího z Poděbrad.

Kontakt:

Karel Pluhař
Mediální zástupce, Topic PR
Email: kpluhar@topicpr.cz
Telefon: +420 724 44 29 29
lexxusnorton.cz

LEXXUS Group

LEXXUS nabízí širokou nabídku nových bytů v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Již více než 25 let se specializuje na nové byty a je jejich největším prodejcem v Praze. LEXXUS je oblíbenou volbou náročných klientů, požadujících vysokou kvalitu služeb a nabídky. Do portfolia skupiny LEXXUS Group patří realitní kancelář Lexxus Norton, která se zaměřuje na prodej či pronájem výhradně luxusních, nadstandardních rezidenčních nemovitostí v nejlepších lokalitách Prahy a okolí.

Klíčová slova ČR-reality-byty-stavby-LEXXUS

Stavebnictví, bydlení a reality