Čtvero ročních dob v Českém Brodě

Český Brod 13. března 2019 (PROTEXT)

Cyklus koncertů KLASIKA VIVA láká v březnu na jedinečný večer. Světoznámá skladba italského barokního skladatele Antonia Vivaldiho ČTVERO ROČNÍCH DOB rozezní českobrodskou Sokolovnu v neděli 24. března od 19:00. Jaro, léto, podzim a zima zazní v podání mimořádné houslistky LUCIE SEDLÁKOVÉ HŮLOVÉ a souboru ENSEMBLE LUCIS. Během večera se můžeme těšit i na další skvosty barokní hudby, jako je např. Kánon J. Pachelbela. Vstupenky je možné zakoupit v Informačním centru, v Drogerii M. Vondrysové a také online na www.klasikaviva.cz.

V letošním roce připravujeme ještě několik velice zajímavých koncertů. Těšit se můžeme například na vystoupení vokálního souboru Ensemble Frizzante, jednáme o vystoupení jednoho z nejgeniálnějších mladých klavíristů současnosti Matyáše Nováka a také připravujeme podzimní recitál houslového virtuosa Václava Hudečka.

KLUB PŘÁTEL KLASIKA VIVA je směrován na ty, kteří se chystají chodit na koncerty pravidelně. Po zaplacení příspěvku 100,- Kč je zájemcům vystavena kartička na jméno. Díky kartičce je možné kupovat vstupenky na koncerty Klasika Viva se slevou 50%. Více informací na webu Klasika Viva nebo v Informačním centru Český Brod.

Kontakt:

MgA. Roman Janků

Roman Janků Management s.r.o. (pořadatel)

e-mail: roman@agenturajd.cz

Klíčová slova ČR-hudba-Klasika Viva-Roman Janků Management