Přes 500 ředitelek a ředitelů MŠ se setká 18.3. v Praze

Praha 12. března 2019 (PROTEXT)

Již v pondělí 18. března 2019 proběhne v pražském TOP Hotelu celostátní konference pro vedení mateřských škol pod záštitou časopisu Poradce ředitelky mateřské školy. V rámci programu vystoupí zástupce Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy spolu s odborníky na předškolní vzdělávání. Očekáváme více než 500 účastníků, což konferenci řadí k největším akcím svého druhu v Česku.

V průběhu dne bude rovněž vyhlášena soutěž Mateřská škola roku 2019, jejíž hlavní cenou je vybavení pro vítěznou školku v hodnotě 100 tisíc. Konferenci pořádá Nakladatelství FORUM, česká pobočka mezinárodního holdingu FORUM MEDIA Group s 15letou tradicí na českém trhu.

Informace o akci, jejíž oficiální název je Forum mateřských škol, naleznete na www.forumms.cz. Pokud budete potřebovat jakékoli další informace, neváhejte se na nás obrátit.

Kontakt:

Mgr. Eliška Michálková

Manažerka konference a šéfredaktorka časopisu Poradce ředitelky mateřské školy

E-mail: poradce@forum-media.cz

www.forum-media.cz