Výlet do světa krásy s INTERBEAUTY PRAGUE a WORLD OF BEAUTY & SPA

Praha 11. března 2019 (PROTEXT)

Dva největší veletrhy kosmetiky, kadeřnictví, nehtového designu a zdravého životního stylu spojily své síly

Poprvé v historii, dva největší veletrhy kosmetiky, kadeřnictví, nehtového designu a zdravého životního stylu, spojily své síly. Pod jednou střechou, za jedno vstupné, se vydáte na dámskou jízdu plnou nezapomenutelných zážitků a nových zkušeností získaných od profesionálů ze všech beauty oborů. Tady si nadělíte to, co si opravdu zasloužíte. Dokonalou péči a výběr toho nej pro Vaši tvář, tělo i duši. A díky veletržním slevám navíc ušetříte.

Od 15. 3. do 16. 3. 2019 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech Vás budou rozmazlovat veletrhy INTERBEAUTY PRAGUE a WORLD OF BEAUTY & SPA. Těší se na vás 350 vystavovatelů, kteří nabídnou více než 500 zastoupených značek a to na výstavní ploše 15.400 m2. Pořadatelem veletrhů je společnost ABF.

INTERBEAUTY PRAGUE představí to nejlepší z nehtového designu, kadeřnictví, kosmetiky a dalších oborů spojených s krásou. WORLD OF BEAUTY & SPA je zaměřen zejména na anti-aging, dermatokosmetiku, modelaci postavy, wellness, relaxaci, manikúru, pedikúru a zdravý životní styl.

Velkou výhodou je fakt, že si zde můžete téměř vše prohlédnout na vlastní oči, vyzkoušet na svém těle a zjistit tak, co bude vyhovovat, slušet či vonět právě Vám. Navíc každá žena si z veletrhů může odnést na svém těle parádní dárky. Profíci budou na nehty zcela zdarma aplikovat nádherné barvy z jarní kolekce Shellac od značky CND a špičkoví vizážisté z Make-up Institute Prague budou bezplatně líčit v krásném Make-up pointu. A tím dárky od nás pro Vás nekončí. V rámci prevence zdraví jsme pro Vás přichystali trichologické vyšetření vlasovou kamerou od společnosti Kapyderm a od ztuhlé šíje Vám uleví maséři z Refitu.

V rámci doprovodného programu se můžete těšit na Mezinárodní mistrovství České republiky v malování na téměř nahá těla modelek BodyArt Czech 2019. A ani letos nebude v rámci této prestižní soutěže chybět oblíbená kategorie speciálních filmových efektů SFX. Milovnice nehtíků potěší zajisté soutěž nehtového designu Czech NAIL CUP a představíme Vám také atraktivní soutěž špičkových holičů BarberBattle. Obdivovat umění profesionálů z řad vizážistů a kadeřníků budete moci na 13. ročníku týmové soutěže Pavla Bauera Creative Image Team 2019, vzrušující podívanou nabídne přehlídka plavek Fashion Island v čele s vítězkami soutěží krásy. Umělecký dojem ve Vás zanechá soutěž v prodlužování řas Gold Lashes i Mistrovství ČR v make-upu 2019. V rámci soutěží také nahlédnete pod pokličku modernímu microbladingu.

Na veletrhu se budete moci v pátek seznámit s Mužem roku 2018 Jiřím Kmoníčkem, poznáte lépe novou Miss Czech Republic 2019 Denisu Spergerovou a těší se na Vás také fashion stylistka Olga Oliwye Soukupová. V sobotu zazpívá rapová princezna Sharlota a od 13. do 16. hodiny proběhne historicky první velké setkání úspěšné youtuberky a blogerky Dominiky Myslivcové s jejími fanoušky. V pátek i sobotu se můžete osobně setkat s vyhledávanou vizážistkou a vlasovou stylistkou, hvězdou slovenské make-upové scény, Lucií Lucid Sládečkovou.

Dvoudenní program v PVA EXPO PRAHA Letňany bude opravdu nabitý a rozmanitý. Těšíme se na Vás!

Další důležité informace, včetně aktuálního doprovodného programu, najdete na www.veletrhkosmetiky.cz.

Otevírací doba:

Pátek 09:00 - 18:00 hodin

Sobota 09:00 - 18:00 hodin

Vstupné:

Základní: 150 Kč

Zlevněné: 120 Kč v online předprodeji do 14. 3. 2019

Děti: do 10 let zdarma

ZTP, ZTP/P + 1 doprovázející osoba: zdarma

Akreditace pro novináře: http://interbeautyprague.cz/akreditace

Dotazy ohledně akreditací: press@abf.cz

PR oddělení, kontakt pro rozhovory a natáčení do médií:

Markéta Klíma Holatová