Nové robotické sekačky Yardforce jsou nyní k dispozici v obchodech Bauhaus v celé Evropě

Willich (Německo) 9. března 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Vyústěním partnerství mezi společnostmi MEROTEC GmbH a Bauhaus, které bylo zahájeno koncem loňského roku, je nynější nabídka nových robotických sekaček Yardforce AMIRO pro městské zahrady a robotických sekaček řady X pro velké a náročnější zahrady v 270 obchodech Bauhaus v celé Evropě. Sekačky jsou vybaveny technologií aktivní bezpečnosti iRadar™ a WiFi ovládáním.

Aktivní bezpečnostní technologie Yard Force iRadar™

Všechny robotické sekačky musí při běžných provozních podmínkách splňovat obecné bezpečnostní požadavky. Z tohoto důvodu je většina robotických sekaček na trhu vybavena několika senzory pasivní bezpečnosti, jako jsou čidla kolize a zdvihací senzory. Tlačítko pro nouzové zastavení je absolutní pojistka v případě, že všechny senzory pasivní bezpečnosti nefungují podle určení, ale čas potřebný k reakci na vzniklou situaci a stisknutí tlačítka představuje potenciální riziko úrazu.

iRadar™ je ultrazvukový senzor zabudovaný do všech robotických sekaček AMIRO® a řady X, které splňují nejvyšší bezpečnostní standardy. iRadar™ využívá technologii aktivní bezpečnosti k ochraně všech, zejména dětí a domácích mazlíčků, před zraněním a k zamezení kolizím. Nové robotické sekačky Yard Force® dokáží od vzdálenosti 20 cm detekovat překážky s minimální výškou 12 cm, vypočítat rychlost jízdy pomocí integrovaného algoritmu a automaticky odbočit.

WiFi ovládání

WiFi relé, také nazývané opakovače WiFi, se často používají v domácnostech k rozšíření pokrytí signálem WiFi. Nicméně interní WiFi nemusí ve velkých zahradách poskytovat dostatek pokrytí pro příjem příkazů robotickými sekačkami.

WiFi relé Yard Force je skvělé řešení. Tento přídavný modul po instalaci na nabíjecí stanici sekaček Yard Force AMIRO a řady X a nastavený na aplikaci Mowap rozšíří signál WiFi do zahrady.

Robotické sekačky Yardforce AMIRO 350i, X50i a X80i jsou nyní k dispozici výhradně v obchodech Bauhaus a robotická sekačka X100i pro velké a náročné zahrady je k dispozici v internetovém obchodě Bauhaus.info; všechny modely jsou vybaveny technologií iRadar™ a WiFi ovládáním pomocí aplikace Mowap.

Pro další informace kontaktujte: media@yardforce.eu

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/831569/MEROTEC_iradar.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/831570/MEROTEC_garden_use.jpg