Společnost Hainan Airlines 25. února zahájila nepřetržitou obsluhu linky Šen-čen - Dublin

Chai-Kchou (Čína) 8. března 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Hainan Airlines Logo (PRNewsfoto/Hainan Airlines Co., LTD)

Společnost Hainan Airlines Holding Co., Ltd. („Hainan Airlines") 25. února 2019 zahájila nepřetržitý provoz mezi Šen-čenem a Dublinem. Trasa Šen-čen - Dublin je druhá přímá trasa Hainan Airlines mezi pevninskou Čínou a Irskem po otevření trasy Peking-Dublin-Edinburgh-Peking, stejně jako třetí mezinárodní linkou letecké společnosti otevřenou ze Šen-čenu v letošním roce.

Trasu se dvěma zpátečními lety týdně v pondělí a v pátek bude obsluhovat letoun Boeing 787 Dreamliner s prostorným a pohodlným uspořádáním kabiny. Obchodní třída bude vybavena sedadly polohovatelnými o 180 stupňů, přičemž každé sedadlo na palubě letadla bude vybaveno exkluzivním zábavním systémem na vyžádání a všem cestujícím budou podávána jídla z bohaté nabídky západní i orientální kuchyně. Kromě toho bude na palubě povoleno používání přenosných elektronických zařízení. Letecká společnost kromě kyvadlové autobusové dopravy pro cestující v obchodní třídě zavedla také balíčky rodinných a obchodních letenek. Letenky pro let na trase Šen-čen - Dublin je nyní možné rezervovat. Cestující mohou najít více informací o rezervacích na oficiálních webových stránkách letecké společnosti www.hnair.com nebo na horké lince společnosti 95339.

Letový řád linky Šen-čen - Dublin společnosti Hainan Airlines (všechny časy jsou místní):

Č. letuLetounLetový řádMísto odletuČas odletuČas příletuMísto příletu
HU755B787pondělí/pátekŠen-čen1:307:00Dublin
HU756B787pondělí/pátekDublin9:005:30 +1Šen-čen