RONDA INVEST a.s. nově umožňuje investovat do podnikatelských úvěrů zajištěných nemovitostmi

Praha 6. března 2019 (PROTEXT)

Před rokem vstoupila na trh poskytovatelů podnikatelských úvěrů společnost RONDA INVEST a.s. patřící do skupiny Alphaduct, a.s. podnikatele Vladimíra Komára. Ta nyní přichází s novým produktem, který spojí soukromé věřitele se zájemci o získání úvěru z řad malých a středních podnikatelů.

"K rozšíření produktové nabídky o možnost investování do úvěrů poskytnutých RONDOU INVEST nás inspirovaly crowdfundingové platformy, které nabízejí své služby v Evropě a v České republice. RONDA INVEST umožňuje investovat formou tzv. participace na podnikatelských úvěrech. Jedná se o úvěry zajištěné zástavním právem k nemovitostem a s ověřenou platební morálkou klientů," říká Marek Košecký, ředitel RONDA INVEST a.s.

Podíl na výnosu z úvěru pro investory se pohybuje v rozpětí 4 - 5,2 % ročně. Výše výnosu reflektuje nižší podstupované riziko, všechny nabízené úvěry jsou zajištěny nemovitostmi v Praze, středních Čechách nebo krajských městech, přičemž LTV se pohybuje do 70 %. Úvěry jsou nejprve financovány ze zdrojů RONDA INVEST a následně, po ověření platební morálky dlužníka, jsou nabízeny investorům k participaci.

Minimální výše participace je 100 000 Kč na jeden úvěr. Investovat je samozřejmě možné do několika nabízených úvěrů a tím ještě diverzifikovat rizika. Ostatně tento způsob investování RONDA INVEST svým klientům také sama doporučuje.

RONDA INVEST má své klientské centrum na Praze 1, v budově paláce Archa - vchod C, Na Poříčí 1047/26. Více informací o produktech Rondy Invest a kontaktní informace lze najít na stránkách www.rondainvest.cz.

Kontakt:

Marek Košecký

marketing@rondainvest.cz

O společnosti RONDA INVEST, a.s.

Poskytovatel podnikatelských úvěrů RONDA INVEST, a.s. je součástí podnikatelské skupiny Alphaduct, a.s. podnikatele Vladimíra Komára, do které patří kromě jiného i známé značky Dermacol (přední producent kvalitní české kosmetiky), Krondorf (producent luxusní přírodní vody z Doupovských hor) nebo Axigon (provozovatel firemní nákupní aliance sdružující přes 10 000 firem).

Členem skupiny je také sesterská společnost RONDA FINANCE a.s., která je držitelem povolení k činnosti poskytovatele platebních služeb malého rozsahu.

Klíčová slova ČR-finance-reality-firmy-RONDA INVEST

Stavebnictví, bydlení a reality