Společnost Hainan Airlines 22. února zahájila nepřetržitou obsluhu linky Šen-čen - Tel Aviv

Šen-čen (Čína) 6. března 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost Hainan Airlines Holding Co., Ltd. („Hainan Airlines") zahájila 22. února 2019 nepřetržitý provoz mezi Šen-čenem a Tel Avivem. Trasu se dvěma zpátečními lety týdně, v pondělí a pátek, bude obsluhovat letoun Boeing 787-9 Dreamliner.

Šen-čen, okno reformy a otevření Číny, je jedním ze tří největších národních technologických a finančních center v zemi s obrovským potenciálem růstu pro místní letecký trh. V průběhu několika posledních let tato letecká společnost otevřela více než deset mezinárodních tras s odlety z Šen-čenu, s lety do a z Bruselu, Madridu, Paříže, Vancouveru a dalších destinací. Trasa Šen-čen-Tel Aviv je první přímou linkou Hainan Airlines mezi pevninskou Čínou a Blízkým východem a poskytuje cestujícím z Jižní Číny rozmanitější a výhodnější možnosti mezinárodního cestování. Cestující mohou najít více informací o rezervacích na oficiálních webových stránkách letecké společnosti www.hnair.comnebo na horké lince společnosti 95339.

TrasaČ. letuČas odletuČas příletuLetový řádLetoun
Šen-čen-Tel AvivHU7431:357:35pondělí/pátekB787-9
Tel Aviv-Šen-čenHU74412:105:00+1pondělí/pátekB787-9

Letový řád linky Šen-čen-Tel Aviv společnosti Hainan Airlines (všechny časy jsou místní)