European Seller Conference - Konference Amazon prodejců již za tři týdny v Praze!

Praha 6. března 2019 (PROTEXT)

Kevin King

Ve dnech 28. - 29. března proběhne v Pražském hotelu Grandior European Seller Conference, které se zúčastní nejen více jak 200 aktivních Amazon prodejců ze 30ti zemí světa, ale i 18 mezinárodních expertů. Speakeři nabídnou sérii prezentací na aktuální témata jako jsou například Nejnovější změny v algoritmu na Amazonu, Předběhnutí konkurence nasazením síly Facebookových botů, Vyladění reklamní kampaně (PPC) na Amazonu, Lokalizace produktů pro mezinárodní trhy, Produktová strategie pro 2019 a další.

Konference je ideální příležitostí pro ty z vás, kteří jste na začátku svého podnikání, či již léta na Amazonu podnikáte. Oba tábory si z akce odnesou jak hodnotné tipy a triky, tak i prvotřídní kontakty.

Exkluzivní skupina expertů bude sdílet jejich strategie a tajemství, za pomoci kterých budete schopni posunout vaše podnikání na Amazonu na jinou úroveň. Prezentující pocházejí z různých koutů světa, včetně USA, Spojeného království, Německa, Izraele, Itálie, Litvy, Srbska a České republiky. Veškeré prezentace budou v anglickém jazyce.

Nad rámec hlavních konferenčních dní, 28. - 29. března, je na 30.3. též možné zakoupit vstupenku na exkluzivní limitovaný workshop s globálně uznávaným Amazon expertem Kevinem Kingem. Více informací o tomto workshopu naleznete zde .

Pořadatel společnost Orange Klik, pořádá virtuální konference a zprostředkovává webináře pro prodejce na Amazonu. Společnost má vášeň pro sdílení nápadů, strategií a prodejních technik a na základě velké poptávky se její zakladatel Augustas Kligys rozhodl pro uspořádání střetnutí Amazon komunity i ve světě fyzickém, a to strategicky v Praze.

Vstupenky jsou v prodeji na https://europeansellerconference.com/, k dispozici je limitovaný počet míst.

Klíčová slova ČR-trh-internet-firmy-Orange Klik Company

IT, telekomunikace