Společnost Hollister Incorporated představila intermitentní katétr Infyna Chic - výjimečně diskrétní katétr pro ženy

Libertyville (Illinois) 27. února 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Hollister Incorporated, společnost se sídlem v USA, která vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky a služby zdravotnické péče na celém světě, představila intermitentní katétr Infyna Chic, nejnovější z řady produktů ženských hydrofilních katétrů. Je navržen tak, aby poskytoval ženám používajícím katétry vysoký stupeň diskrétnosti. Nový katétr získal schválení CE v prosinci 2018. Katétr Infyna Chic spolu s katétry Infyna Standard a Plus uzavře portfolio řady Infyna a nabídne ženám řadu možností uspokojení jejich individuálních potřeb. Produkt bude k dispozici v Evropě a Kanadě v následujících měsících.

„Ve společnosti Hollister chápeme, že diskrétnost je pro ženy, které používají intermitentní katétry, zásadní, takže jsme rádi, že jim nabízíme diskrétní, pohodlný a snadno použitelný produkt," řekl Michael Sorkin, výkonný viceprezident a obchodní ředitel společnosti Hollister Incorporated. „Pro naši společnost se jedná o významný milník a těšíme se na poskytování dalších řešení přizpůsobených ženám, které používají produkty péče při kontinenci."

Katétr Infyna Chic byl vyvinut ve spolupráci s klinickými lékaři, je připraven k použití a je dodáván v růžovém perleťovém pouzdře. Mezi hlavní vlastnosti patří také následující:

- Unikátní uzávěr, který lze jednoduše otevřít a zavřít pouze jednou rukou

- Po opětovném uzavření po použití neprotéká

- Správná tuhost, která napomáhá snadnému zasunutí bez dotyku

- Délka katétru, která poskytuje jistotu, je močový měchýř zcela vyprázdněný

- Lze připevnit ke sběrnému sáčku bez vynětí katétru z pouzdra

O řadě Continence Care (péče při kontinenci) společnosti Hollister Incorporated

Katétr Infyna Chic je nejnovější inovací produktů řady péče při kontinenci společnosti Hollister a doplňuje stávající portfolio produktů. Hollister je lídrem v oblasti inovací a nabízí různorodé portfolio katétrových přípravků včetně intermitentních katétrů VaPro - pro muže a ženy - navržených s ochranným hrotem a rukávem. Katétry VaPro poskytují 100% ochranu před bakteriemi díky bezdotykovému řešení. Další informace o společnosti Hollister Incorporated a jejích intermitentních katétrových přípravcích naleznete na webových stránkách www.Hollister.com.

O společnosti Hollister Incorporated

Hollister Incorporated je nezávislá společnost vlastněná zaměstnanci, která vyvíjí, vyrábí a prodává produkty zdravotní péče na celém světě. Společnost vyvíjí a vyrábí výrobky pro péči o stomii, péči o kontinenci a kritickou péči a dále vyvíjí materiály pro podporu vzdělávání pacientů a zdravotnických pracovníků. Společnost Hollister Incorporated pomáhá zdravotnickým pracovníkům a spotřebitelům déle než 95 let a je odhodlána činit život bohatším a důstojnějším pro lidi, kteří využívají její produkty a služby. Společnost sídlící v Libertyville v Illinois má výrobní a distribuční centra na třech kontinentech a produkty prodává ve více než 90 zemích světa. www.Hollister.com.

Logo Hollister, Infyna Chic a VaPro jsou ochranné známky společnosti Hollister Incorporated.

Kontakt pro média:

Jennifer McGrath

Podniková komunikace

Jennifer.McGrath@hollister.com

847.918.3429

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/827109/Hollister_Incorporated_Logo.jpg

Klíčová slova USA-zdraví-trh-Hollister Incorporated

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Obchod, marketing