Vítání jara v prodejnách Manufaktura

Praha 25. února 2019 (PROTEXT)

Česká kosmetická značka Manufaktura přivítá jaro už 1. 3. 2019! Právě v tento den se zákazníkům představí nová limitovaná edice Rebarbora a divoká třešeň, která bude k dostání ve všech značkových prodejnách a v e-shopu Manufaktura.

Dříve se rebarbora, označována také jako královna jarní zeleniny, těšila velké oblibě. Produkty v nové limitované edici využívají jejích skvělých účinků a obsahu obrovského množství vitamínů a minerálů a vrací jí zašlou slávu. Spojením s divokou třešní vzniklo skvělé souznění účinků pro intenzivní hydrataci, příjemné zvláčnění, omlazení a ochranu proti nepříznivým vnějším vlivům.

Řadu doprovází osvěžující jiskřivá hořkosladká vůně, která přinese jaro do každé koupelny. Kosmetické produkty se pyšní jemným složením s vysokým obsahem látek přírodního původu (až 98,98 procent), které odpovídá nejmodernějším kosmetologickým trendům pro maximální šetrnost vůči pokožce. Zákazníky zajisté potěší také mimořádně atraktivní, rozpustile něžný design celé řady, vycházející z originálních botanických kreseb výtvarnice Kamily Skopové, která s Manufakturou spolupracuje již mnoho let.

Kontakt:

Bára Kadičová, marketingová ředitelka, bara.kadicova@manufaktura.cz