Aukční dům Concierge Auctions a agentura Nash Luxury vystaví v absolutní dražbě k prodeji floridskou nemovitost zemřelého podnikatele a majitele profesionálních sportovních týmů Waynea Huizengy, která je oceňována na 27 milionů USD

New York 21. února 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

(PRNewsfoto/Concierge Auctions)

Nemovitost ve Fort Lauderdale o rozloze 1 900 m2 nabízí jedinečné nábřeží, které v „jachtařském hlavním městě světa" snadno zakotví obrovskou jachtu

Nemovitost o rozloze 1900 m2 ve Fort Lauderdale, s vzácným nábřežím o délce 180 metrů, které zakotví jachtu o délce do 135 stop, vlastněná zesnulým Waynem Huizengou - zakladatelem společnosti Waste Management a spoluvlastníkem trojice floridských týmů Dolphins, Panthers a Marlins - bude příští měsíc prodávána aukčním domem Concierge Auctions v online dražbě. Pan Huizenga je jediná osoba, která založila tři společnosti patřící na seznam Fortune 500, včetně společností AutoNation a Blockbuster Video.

Nemovitost je známá jako Tarpon Pointe na adrese 1575 Ponce De Leon Drive. V současné době je nabízena za 27 milionů USD a bude prodávána v absolutní dražbě ve spolupráci s Billym Nashem ze skupiny Nash Luxury realitní agentury The Keyes Company. Dražba bude probíhat od 26. března do 28. března.

„Pan Huizenga je a vždy bude opravdovou legendou," řekl Nash. „Je to velká čest a privilegium, že mohu jménem rodiny prodávat tak velkolepou nemovitost. Tato dražba následuje po našem úspěšném prodeji v Key Biscayne, který získal nejvyšší prodejní cenu za poslední čtyři roky." „Jsem přesvědčen, že dražba Tarpon Pointe dokáže totéž díky přilákání globálních kupců k této jedinečné příležitosti."

Soukromá rezidence ve středomořském stylu, situovaná na pozemku o rozloze 1,41 akrů, nabízí výhled na řeku a okolí v úhlu 270 stupňů, tropickou zahradu a letoviskový bazén čnící nad řekou New River s třípodlažním altánem, hodinovou věží a točitým schodištěm.

Komplex s 10 ložnicemi v pěti budovách se vyznačuje katedrálními stropy, zakázkovými kovářskými a povrchovými úpravami a celoplošnými okny s výhledem na řeku a poloostrov; nabízí velké předsálí s křišťálovým lustrem; kuchyň s pizza pecí na dřevo a samostatnou kuchyň pro hostitele; zimní zahradu ve francouzském stylu; hlavní apartmá s odpočinkovými prostorami; apartmán pro hosty a dále výtah, posilovnu, dílnu, kino, kulečníkový sál, kancelář pro personál a bezpečnostní místnosti.

Oznámení o aukci následuje po nedávném úspěšném prodeji nemovitosti Playa Vista Isle v nedalekém Hillsboro Beach, který překonal světový rekord nejvyšší prodejní ceny dosažené v aukci v USA.

Pro další informace navštivte webové stránky ConciergeAuctions.com nebo volejte na tel. č.: +1.212.202.2940.

Kontakt:

Kari Neering kari@relevanceinternational.com

Chanelle Kasik chanelle@relevanceinternational.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/824468/Concierge_Auctions.jpg

Klíčová slova USA-reality-stavby-trh-obchod-Concierge Auctions

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Stavebnictví, bydlení a reality
Obchod, marketing