Společnost Suning.com oznámila založení skupiny obchodních domů pro její všestranný rozvoj inteligentního maloobchodního prodeje

Nanking (Čína) 14. února 2019 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost Suning získá 37 prodejen Wanda Department Store, čímž rozšíří své offline maloobchodní portfolio pro poskytování kompletního sortimentu spotřebního zboží, včetně módy a rychloobrátkového zboží.

Suning.com („Společnost"), maloobchodní společnost ze seznamu Fortune Global 500, vlastněná holdingem Suning Holdings Group, jedním z největších komerčních podniků v Číně, nedávno oznámila založení skupiny obchodních domů, které se zaměří na profesionální provoz módních prodejen, aby posílila její všestranný rozvoj v online i offline inteligentním maloobchodním prodeji a zlepšila také zákaznické zkušenosti. Společnost koupí také všechny prodejny obchodních domů Wanda v Číně, které patří velké čínské developerské společnosti Wanda Group, za účelem rozšíření svého maloobchodního portfolia kamenných obchodů a usnadnění dodavatelského řetězce všech kategorií zboží k uspokojení potřeb většího počtu místních spotřebitelů a navýšení čínských maloobchodních tržeb.

Společnost Suning.com byla jako přední všestranný maloobchodní prodejce v Číně vždy zaměřena na vybudování kompletního maloobchodního ekosystému, a to jak online, tak i offline, aby vytvořila různorodé nákupní zkušenosti, které jsou viditelné a připravené sloužit spotřebitelům kdykoli a kdekoli. Očekává se, že založení nové skupiny s akvizicí prodejen Wanda Department Store dále posílí offline výhody společnosti Suning.com, zlepší její celkovou maloobchodní síť a zvýší obchodní potenciál společnosti v oblasti rozvoje nových obchodních příležitostí pro prodej zboží všech kategorií, zejména módy, produktů životního stylu a rychloobrátkového spotřebního zboží.

37 prodejen obchodních domů Wanda se nachází ve velkých a středních městech v Číně, s více než 4 miliony registrovaných zákazníků. V rámci dohody společnost Suning.com poskytne také své významné technologické možnosti, jako je učení dat, umělá inteligence a IoT, aby urychlila digitalizaci provozního řízení tradičních obchodních domů, zvýšila celkovou úroveň služeb a ziskovost odvětví.

Zhang Jindong , předseda představenstva společnosti Suning Holdings Group, řekl: „Prosperita fyzického maloobchodního průmyslu se nesmí spoléhat pouze na tradiční model a zkušenosti, ale musí být zaměřena na inovativní technologie a tržní koncepty, které budou trvale vytvářet kvalitní služby přizpůsobené spotřebitelům."

Společnosti Suning a Wanda budovaly strategickou spolupráci od roku 2015. Toto partnerství společnost Suning posílila v roce 2018 prostřednictvím akvizice drobného podílu v dceřiné společnosti holdingu Wanda.

O společnosti Suning

Společnost Suning Holdings Group, která byla založena v roce 1990, je jedním z předních komerčních podniků v Číně se dvěma veřejnými společnostmi v Číně a Japonsku. V roce 2018 se společnost Suning Holdings umístila na druhém místě mezi 500 nejvýznamnějšími nestátními podniky v Číně s ročními příjmy ve výši 557 875 miliard RMB (přibližně 69 miliard EUR). Společnost Suning s posláním „Vedení ekosystému celého průmyslu pomocí vytváření vysoké kvality života pro všechny" posílila a rozšířila své podnikání prostřednictvím osmi vertikálních odvětví: platformy Suning.com, logistiky, finančních služeb, technologie, nemovitostí, sportu, médií a zábavy a investic. Společnost Suning.com byla zařazena do seznamu Fortune Global 500 v roce 2017 a 2018.

www.suningholdings.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/821418/Suning_Wanda_Stores.jpg

KONTAKT: Edd Ross, H+K Strategies (Londýn), Edd.Ross@HKstrategies.com, D: +44-207-973-4470

Klíčová slova Čína-obchod-služby-Suning Holdings Group