Spoločnosti Yanfeng Automotive Interiors získala ocenenie Top Employer 2019

Neuss (Německo) 13. februára 2019 (PROTEXT/ots)

Spoločnosť YFAI ocenená ako preferovaný zamestnávateľ na Slovensku a v Nemecku.

Spoločnosť Yanfeng Automotive Interiors (YFAI), svetový líder v oblasti automobilových interiérov, získala ocenenie Top Employer 2019 za jej dobré pracovné podmienky pre zamestnancov na Slovensku a v Nemecku.. Nezávislý inštitút zamestnávateľov Top Employers Institute potvrdil, že automobilový dodávateľ presadzuje a podporuje talenty na všetkých úrovniach organizácie.

Obraz: AP Images (http://www.apimages.com) -

Toto prestížne ocenenie uznáva spoločnosť ako atraktívneho zamestnávateľa v jednom z najinovatívnejších odvetví priemyslu. Už druhý rok po sebe získala spoločnosť YFAI renomovanú certifikáciu pre svoje tri lokality na Slovensku: Automotive Business Center v Bratislave, Technologické centrum v Trenčíne a výrobný závod v

Námestove, nemecké závody v Lüneburgu a Neustadte, ako aj pre svoju európsku centrálu v meste Neuss. Okrem toho boli ocenené prevádzky spoločnosti v USA a Mexiku a tretí rok po sebe získala spoločnosť toto ocenenie aj v Číne.

„Od svojho založenia sme sa na celom svete venovali vytváraniu rozmanitého pracovného prostredia, ktoré podporuje spoluprácu a inovácie,“ povedal Tony Elenbaas, Vice President, Europe and South Africa, Yanfeng Automotive Interiors. „Sme hrdí na to, že sme získali toto uznanie a povzbudzuje nás to k ďalšiemu zdokonaľovaniu a zdieľaniu najlepších postupov vo všetkých regiónoch.“

Na určenie víťazov každoročného ocenenia „Top Employer“ hodnotí nezávislá inštitúcia Top Employers Institute zamestnávateľov v rôznych kategóriách. Medzi kritériá patrí stratégia v oblasti talentov, plánovanie ľudských zdrojov, získavanie talentov, integrácia, zaškoľovanie a rozvoj zamestnancov, riadenie výkonov, rozvoj riadenia, plánovanie kariérneho postupu a zmien v obsadzovaní pozícií, odmeny a benefity ako aj podniková kultúra. V budúcnosti bude spoločnosť YFAI aj naďalej optimalizovať svoje postupy v oblasti ľudských zdrojov a ďalej etablovať spoločnosť ako spoľahlivého a inovatívneho preferovaného zamestnávateľa.

Ďalšie informácie Vám radi poskytnú:

Yanfeng Automotive Interiors

Jagenbergstraße 1

41468 Neuss

Nemecko

Astrid Schafmeister

Tel.: +49 2131 609-3028

E-Mail: astrid.schafmeister@yfai.com

O Yanfeng Automotive Interiors

Spoločnosť Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) je globálnym lídrom v oblasti automobilových interiérov. . Spoločnosť YFAI predefinovala, ako ľudia oddychujú a ako trávia čas v interiéroch svojich vozidiel v súčasnosti i v budúcnosti. Spoločnosť so sídlom v Šanghaji má približne 110 výrobných závodov a technických centier v 20 krajinách a zamestnáva viac ako 33 000 zamestnancov po celom svete. Navrhujú, vyvíjajú a vyrábajú interiérové komponenty pre všetky automobilky. Spoločnosť Yanfeng Automotive Interiors bola založená v roku 2015 a je spoločným podnikom spoločnosti Yanfeng, jedného z popredných dodávateľov čínskeho automobilového priemyslu a spoločnosti Adient, medzinárodného lídra v oblasti výroby automobilových sedadiel. Viac informácií nájdete na stránke www.YFAI.com.

Klíčová slova Německo-automoto-lidé-zajímavosti-Yanfeng Automotive Interiors

Evropa, EU, NATO (es)

Auto-moto, doprava a stroje
Média, společnost a životní styl