Společnost Yanfeng Automotive Interiors získala ocenění Nejlepší zaměstnavatel roku 2019 (Top Employer Award 2019)

Neuss (Německo) 13. února 2019 (PROTEXT/ots)

YFAI platí v Německu a na Slovensku za preferovaného zaměstnavatele.

Za špičkové pracovní podmínky v Německu a na Slovensku získala společnost Yanfeng Automotive Interiors (YFAI), světový lídr v automobilovém průmyslu, ocenění Nejlepšího zaměstnavatele roku 2019. Nezávislý Institut pro nejlepší zaměstnavatele potvrdil, že společnost, jež je dodavatelem komponentů automobilového průmyslu, propaguje a podporuje talenty na všech organizačních úrovních.

Obraz: AP Images (http://www.apimages.com)

Toto prestižní ocenění bylo uděleno společnosti za to, že je atraktivním zaměstnavatelem v jednom z nejvíce inovativních odvětví rychle se měnícího prostředí. Již druhý rok po sobě získala společnost YFAI renomovanou certifikaci pro své závody v německém Lüneburgu a Neustadtu či pro svou evropskou centrálu v Neussu. Kromě toho ale byly oceněny i všechny tři pobočky na Slovensku, včetně Automobilového obchodního centra v Bratislavě, Technického centra v Trenčíně a výrobního závodu v Námestovu. Cenu pro Nejlepšího zaměstnavatele roku 2019 získaly i lokality společnosti v USA a Mexiku. Toto je rovněž třetí rok po sobě, kdy společnost YFAI takové ocenění získala v Číně.

„Od svého založení se zaměřujeme na vytváření rozmanitého pracovního prostředí na celém světě, kde se pěstuje spolupráce a podporují inovace,“ řekl Tony Elenbaas, Vice President, Europe and South Africa pro Yanfeng Automotive Interiors. „S hrdostí přijímáme toto ocenění, které nás povzbuzuje k dalšímu zdokonalování a sdílení osvědčených postupů ve všech regionech.“

K určení vítězů každoroční Ceny pro nejlepší zaměstnavatele hodnotí nezávislý Institut pro nejlepší zaměstnavatele všechny účastníky v různých kategoriích. Například ve strategii při výběru talentů, HR plánování, získávání nových talentů, jejich zapojení do procesů, v oblasti školení a vývoje, řízení výkonu, rozvoje managementu, plánování kariéry a profesního postupu, v oblasti odměn a výhod a rovněž v oblasti firemní kultury. Do budoucna hodlá společnost YFAI dále pokračovat v optimalizaci svých personálních postupů a ukotvit pozici společnosti jako spolehlivého a inovativního preferovaného zaměstnavatele.

Pro podrobnější informace se obraťte na:

Yanfeng Automotive Interiors

Jagenbergstraße 1

41468 Neuss

Německo

Astrid Schafmeister

Tel.: +49 2131 609-3028

Email: astrid.schafmeister@yfai.com

O společnosti Yanfeng Automotive Interiors:

Společnost Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) je globálním lídrem v oblasti automobilových interiérů. YFAI nově definuje, jak lidé relaxují, pracují a baví se v interiérech svých vozidel v současnosti i v příštích desetiletích. Společnost s centrálou v Šanghaji má přibližně 110 výrobních závodů a technických center v 20 zemích a více než 33 000 zaměstnanců po celém světě, kteří navrhují, vyvíjejí a vyrábějí součásti interiéru pro všechny světové výrobce automobilů. Společnost Yanfeng Automotive Interiors, založená v roce 2015, je společným podnikem Yanfeng, jednoho z největších dodavatelů v automobilovém průmyslu v Číně, a společnosti Adient, globálního lídra v oblasti automobilových sedadel. Bližší informace naleznete na adrese www.YFAI.com.

Klíčová slova Německo-automoto-lidé-zajímavosti-Yanfeng Automotive Interiors

Evropa, EU, NATO (es)

Auto-moto, doprava a stroje
Média, společnost a životní styl