European Seller Conference - Amazon prodejci z více než 30 zemí se sejdou v březnu v Praze

Praha 13. února 2019 (PROTEXT)

Kevin King

Nenechte si ujít tuto ojedinělou událost a přijďte ve dnech 28.- 29. března do hotelu Grandior Praha. European Seller Conference je dvoudenní konference, na které se sejdou Amazon prodejci z více než 30 zemí světa a rovněž globálně uznávaní experti na tuto oblast, kteří vám prostřednictvím programu nabitého prezentacemi nabídnou témata jako jsou Nejnovější změny v algoritmu na Amazonu, Předběhnutí konkurence nasazením síly Facebookových botů, Vyladění reklamní kampaně (PPC) na Amazonu, Lokalizace produktů pro mezinárodní trhy, Produktová strategie pro 2019 a další.

Jste-li na začátku, či již léta úspěšně podnikáte na Amazonu, je tato konference právě pro vás. V obou případech se můžete těšit na jedinečnou příležitost seznámit se, navázat spolupráce, nabýt vědomostí a užitečných tipů od ve stejné oblasti aktivních kolegů a odborníků.

Exkluzivní skupina expertů bude sdílet jejich strategie a tajemství, za pomocí kterých budete schopni posunout vaše podnikání na Amazonu na jinou úroveň. Prezentující pocházejí z různých koutů světa, včetně USA, Spojeného království, Německa, Izraele, Itálie, Litvy či Srbska. Veškeré prezentace budou v anglickém jazyce.

Pořadatel, společnost Orange Klik, pořádá virtuální konference a zprostředkovává webináře pro prodejce na Amazonu. Společnost má vášeň pro sdílení nápadů, strategií a prodejních technik, na základě velké poptávky se její zakladatel, Augustas Kligys, rozhodl pro uspořádání střetnutí Amazon komunity i ve světě fyzickém, a to strategicky v Praze.

Vstupenky jsou v prodeji na https://europeansellerconference.com/, k dispozici je limitovaný počet míst.

Klíčová slova ČR-trh-internet-firmy-Orange Klik Company

IT, telekomunikace